Bianca van Es nieuwe directeur van Achilles Brandstoffen Maatschappij

Oliehandelaar Achilles Brandstoffen Maatschappij heeft een nieuwe directeur. Bianca van Es volgt per 1 december Martijn Hanekroot op. Hanekroot is begin deze maand gestart als algemeen directeur bij Europcar Autoverhuur, een zusterbedrijf van Achilles. Beide bedrijven maken onderdeel uit van de Spuigroep. De komende periode zal de werkoverdracht plaatsvinden.

Van Es heeft een achtergrond in ’human resource’ en is de afgelopen vier jaar als manager operations verantwoordelijk geweest voor het netwerk van Europcar Autoverhuur. Vóór die tijd was ze ook al actief bij de Spuigroep.

Achilles

Achilles Brandstoffen Maatschappij is één van de vijf leden van de AVIA-coöperatie. Het beschikt over een tankstationnetwerk van zo’n vijftig locaties verspreid over het land. Tevens is Achilles onderdeel van aanbieder van mobiliteitsdiensten Spuigroep, dat onlangs bekendmaakte te willen samengaan met Markeur, het moederbedrijf van voormalig tankstation-uitbater Multi Energy.

Lees ook: Moederbedrijf Multi Energy wil fuseren met Spuigroep

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.