Week van de Veiligheid voor tankstations gestart

Tijdens de Week van de Veiligheid is er aandacht voor onder meer agressie en inbraken bij tankstations. Van maandag 5 tot en met zondag 11 oktober vindt deze bewustwordingscampagne plaats. Opleidingsfonds OOTW grijpt het aan om trainingen en e-learnings op het gebied van veiligheid volop in de schijnwerpers te zetten. Iedere ondernemer, bedrijfsleider of tankstation-medewerker die deze week een training volgt of een e-learning maakt op het gebied van veiligheid, ontvangt 25 extra leerpunten. Ook in andere sectoren is deze week extra aandacht voor veiligheid.

Overigens blijven zaken als preventie van inbraken en overvallen onder de aandacht staan in de toekomst, net als andere aspecten van veiligheid in en rondom tankstations. Het OOTW raadt dan ook aan om regelmatig deze onderwerpen met het personeel te bespreken en daarmee het bewustzijn omtrent veilig werken te vergroten.

Het opleidingsfonds biedt dan ook trainingen aan op diverse vlakken, bijvoorbeeld op het gebied van

 • Veiligheid op en rondom het tankstation
 • Stimuleren van pinnen
 • Tabaksverkoop
 • Voedselveiligheid
 • Bedrijfshulpverlening
 • Lpg
 • Branchekennis
 • Overvalpreventie en omgaan met agressie
 • Milieuzorg

Deze e-learnings zijn direct toegankelijk en gratis te maken via www.mijnbranchepaspoort.nl.

Wilt u meer weten over hoe u de veiligheid op uw tankstation kunt verbeteren? Bezoek dan de workshop over dit onderwerp op de Tankstation Vakbeurs. Wilt u meer weten over deze en andere workshops? Kijk dan op: www.tankstationvakbeurs.nl/workshops/.

http://www.tankstationvakbeurs.nl/workshops/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Week van de Veiligheid voor tankstations gestart | TankPro.nl

Week van de Veiligheid voor tankstations gestart

Tijdens de Week van de Veiligheid is er aandacht voor onder meer agressie en inbraken bij tankstations. Van maandag 5 tot en met zondag 11 oktober vindt deze bewustwordingscampagne plaats. Opleidingsfonds OOTW grijpt het aan om trainingen en e-learnings op het gebied van veiligheid volop in de schijnwerpers te zetten. Iedere ondernemer, bedrijfsleider of tankstation-medewerker die deze week een training volgt of een e-learning maakt op het gebied van veiligheid, ontvangt 25 extra leerpunten. Ook in andere sectoren is deze week extra aandacht voor veiligheid.

Overigens blijven zaken als preventie van inbraken en overvallen onder de aandacht staan in de toekomst, net als andere aspecten van veiligheid in en rondom tankstations. Het OOTW raadt dan ook aan om regelmatig deze onderwerpen met het personeel te bespreken en daarmee het bewustzijn omtrent veilig werken te vergroten.

Het opleidingsfonds biedt dan ook trainingen aan op diverse vlakken, bijvoorbeeld op het gebied van

 • Veiligheid op en rondom het tankstation
 • Stimuleren van pinnen
 • Tabaksverkoop
 • Voedselveiligheid
 • Bedrijfshulpverlening
 • Lpg
 • Branchekennis
 • Overvalpreventie en omgaan met agressie
 • Milieuzorg

Deze e-learnings zijn direct toegankelijk en gratis te maken via www.mijnbranchepaspoort.nl.

Wilt u meer weten over hoe u de veiligheid op uw tankstation kunt verbeteren? Bezoek dan de workshop over dit onderwerp op de Tankstation Vakbeurs. Wilt u meer weten over deze en andere workshops? Kijk dan op: www.tankstationvakbeurs.nl/workshops/.

http://www.tankstationvakbeurs.nl/workshops/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.