pompen, tanken, benzine

Nieuwe carwash en onbemand tankstation in Zaltbommel

In Zaltbommel moet binnen afzienbare tijd een nieuw onbemand tankstation worden gebouwd. Bij het station komt ook een waslocatie. Dat blijkt uit plannen van het gemeentebestuur. Welke formule het tankstation krijgt en wie de carwash gaat runnen, deelt de projectontwikkelaar desgevraagd niet mee. Op dezelfde plek moet ook de grootste Lidl-supermarkt van Nederland komen en een fastfoordrestaurant.

Ten Brinke Vastgoed BV is de ontwikkelaar van het Zaltbommelse project, dat moet verrijzen op de plek waar de Steenweg en de N322 bij elkaar komen . Een medewerker van de projectontwikkelaar geeft aan op dit moment geen mededeling te kunnen doen over wie het station en de carwash gaan uitbaten, ook niet of beide onderdelen door dezelfde uitbater zullen worden geëxploiteerd.

Samenwerking

Tevens is niet duidelijk of het tankstation wellicht wordt gerealiseerd op het parkeerterrein van de toekomstige Lidl. Op sommige plekken zie je dergelijke samenwerkingen, bijvoorbeeld in Zwolle. Daar is op de parkeerplaats van een Gamma-bouwmarkt een Tango-station geopend.

Of de plannen daadwerkelijk gerealiseerd worden, is even afwachten. De gemeenteraad moet zijn goedkeuring nog geven en daarna moet een standaard bezwaarprocedure worden doorlopen. Diverse ondernemers hebben tegenover Brabants Dagblad al aangegeven grote vraagtekens te zetten bij de komst van de diverse bedrijven.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe carwash en onbemand tankstation in Zaltbommel | TankPro.nl
pompen, tanken, benzine

Nieuwe carwash en onbemand tankstation in Zaltbommel

In Zaltbommel moet binnen afzienbare tijd een nieuw onbemand tankstation worden gebouwd. Bij het station komt ook een waslocatie. Dat blijkt uit plannen van het gemeentebestuur. Welke formule het tankstation krijgt en wie de carwash gaat runnen, deelt de projectontwikkelaar desgevraagd niet mee. Op dezelfde plek moet ook de grootste Lidl-supermarkt van Nederland komen en een fastfoordrestaurant.

Ten Brinke Vastgoed BV is de ontwikkelaar van het Zaltbommelse project, dat moet verrijzen op de plek waar de Steenweg en de N322 bij elkaar komen . Een medewerker van de projectontwikkelaar geeft aan op dit moment geen mededeling te kunnen doen over wie het station en de carwash gaan uitbaten, ook niet of beide onderdelen door dezelfde uitbater zullen worden geëxploiteerd.

Samenwerking

Tevens is niet duidelijk of het tankstation wellicht wordt gerealiseerd op het parkeerterrein van de toekomstige Lidl. Op sommige plekken zie je dergelijke samenwerkingen, bijvoorbeeld in Zwolle. Daar is op de parkeerplaats van een Gamma-bouwmarkt een Tango-station geopend.

Of de plannen daadwerkelijk gerealiseerd worden, is even afwachten. De gemeenteraad moet zijn goedkeuring nog geven en daarna moet een standaard bezwaarprocedure worden doorlopen. Diverse ondernemers hebben tegenover Brabants Dagblad al aangegeven grote vraagtekens te zetten bij de komst van de diverse bedrijven.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.