AVIA-klanten kunnen sparen voor Symfonieorkest

Tankende klanten kunnen sinds maandag bij AVIA sparen voor het project ‘Muziek voor Iedereen’ van HET Symfonieorkest. Niek Weghorst van AVIA Weghorst en directeur Harm Mannak van het orkest tekenden onlangs een contract voor onbepaalde tijd. De samenwerking maakt onderdeel uit van de actie Clubsparen van de tankstationformule.

Daarbij kunnen mensen die hun club een warm hart toedragen gratis punten sparen. Deze punten kunnen door de club worden verzilverd bij AVIA en geheel naar eigen inzicht worden besteed. Sinds maandag kunnen liefhebbers en leden van HET Symfonieorkest sparen voor hun muzikale vereniging, op vertoon van hun Clubspaarpas.

Steunen

De klant laat de spaarpas zien, waarna de punten automatisch worden bijgeschreven op een speciale Clubspaarpas. Met de pas kan het orkest de punten verzilveren bij AVIA. Elke honderd punten die worden gespaard, zijn twee euro waard voor het project Muziek voor Iedereen. ”We hebben nu een makkelijke manier voor de klant om dit orkest te steunen”, meldt het bedrijf.

Muziek voor Iedereen is een initiatief waarin klassieke muziek op verschillende locaties ten gehore wordt gebracht. Daarmee moet de muziek voor iedereen toegankelijk worden.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.