Registratie voor Tankstation Vakbeurs 2015 en Nationaal Tankstation Congres geopend

De registratie voor de tweede editie van de Tankstation Vakbeurs en het bijbehorende Nationaal Tankstation Congres is geopend. Dit evenement voor de tankstationbranche is op dinsdag 17 november 2015 in de Expo Houten (bij Utrecht). De organisatie is in handen van vakblad TankPro en wordt ondersteund door brancheverenigingen BETA, BOVAG en NOVE.De Tankstation Vakbeurs is de jaarlijkse netwerkdag voor tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren, oliemaatschappijen en carwash-exploitanten. Het evenement biedt zowel een vakbeurs als een breed scala aan interessante kennisworkshops. Voor de tankstationsector is de toegang tot de vakbeurs en de workshops gratis. Parallel aan de Tankstation Vakbeurs 2015 vindt de tweede editie van het Nationaal Tankstation Congres plaats. Daarvoor geldt wel een eigen bijdrage.

Registreer je nu voor toegang tot de Tankstation Vakbeurs 2015. Ga naar: www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

Nationaal Tankstation Congres

Het Nationaal Tankstation Congres vindt plaats in een aparte congreszaal in Expo Houten en is alleen toegankelijk voor personen die zich hiervoor hebben geregistreerd. Het congres richt zich op tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Overnames en clustering in de branche
  • Shoprendement en Big Data

Lees meer over de inhoud van het congres: www.tankstationvakbeurs.nl/tankstation-congres/

Het congres is plenair en duurt van 9:30 tot 13:00 uur. Binnenkort maakt de organisatie meer bekend over de inhoud van het congres. Wie zich uiterlijk 30 september inschrijft, ontvangt een vroegboekkorting van € 50,- op de toegangsprijs.

Exposanten

Een belangrijk onderdeel van het evenement is de beurs met exposanten. Diverse toeleveranciers en dienstverleners in de retail petrol branche tonen hier hun nieuwste innovaties en diensten. Tevens is dit een ideale plek om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken.

Een keur aan exposanten heeft zich al aangemeld. Bekijk het overzicht van de standhouders: www.tankstationvakbeurs.nl/deelnemers/. Wilt u ook aanwezig zijn als exposant? Dat kan nog steeds. Neem hiervoor contact op met: niels.singeling@promediagroup.nl.

Workshops

De Tankstation Vakbeurs is hét kennis-event voor de tankstationsector. Verspreid over de dag worden diverse workshops gehouden, waarbij een diversiteit aan onderwerpen de revue passeert.

Locatie

De Tankstation Vakbeurs verhuist dit jaar naar Expo Houten. De gemoderniseerde evenementenlocatie is centraal gelegen, waardoor het gemakkelijk te bereiken is. Tevens zijn er voldoende gratis parkeerplekken.

Schrijf je nu in: www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

Het evenement wordt ondersteund door:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Registratie voor Tankstation Vakbeurs 2015 en Nationaal Tankstation Congres geopend | TankPro.nl

Registratie voor Tankstation Vakbeurs 2015 en Nationaal Tankstation Congres geopend

De registratie voor de tweede editie van de Tankstation Vakbeurs en het bijbehorende Nationaal Tankstation Congres is geopend. Dit evenement voor de tankstationbranche is op dinsdag 17 november 2015 in de Expo Houten (bij Utrecht). De organisatie is in handen van vakblad TankPro en wordt ondersteund door brancheverenigingen BETA, BOVAG en NOVE.De Tankstation Vakbeurs is de jaarlijkse netwerkdag voor tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren, oliemaatschappijen en carwash-exploitanten. Het evenement biedt zowel een vakbeurs als een breed scala aan interessante kennisworkshops. Voor de tankstationsector is de toegang tot de vakbeurs en de workshops gratis. Parallel aan de Tankstation Vakbeurs 2015 vindt de tweede editie van het Nationaal Tankstation Congres plaats. Daarvoor geldt wel een eigen bijdrage.

Registreer je nu voor toegang tot de Tankstation Vakbeurs 2015. Ga naar: www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

Nationaal Tankstation Congres

Het Nationaal Tankstation Congres vindt plaats in een aparte congreszaal in Expo Houten en is alleen toegankelijk voor personen die zich hiervoor hebben geregistreerd. Het congres richt zich op tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Overnames en clustering in de branche
  • Shoprendement en Big Data

Lees meer over de inhoud van het congres: www.tankstationvakbeurs.nl/tankstation-congres/

Het congres is plenair en duurt van 9:30 tot 13:00 uur. Binnenkort maakt de organisatie meer bekend over de inhoud van het congres. Wie zich uiterlijk 30 september inschrijft, ontvangt een vroegboekkorting van € 50,- op de toegangsprijs.

Exposanten

Een belangrijk onderdeel van het evenement is de beurs met exposanten. Diverse toeleveranciers en dienstverleners in de retail petrol branche tonen hier hun nieuwste innovaties en diensten. Tevens is dit een ideale plek om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken.

Een keur aan exposanten heeft zich al aangemeld. Bekijk het overzicht van de standhouders: www.tankstationvakbeurs.nl/deelnemers/. Wilt u ook aanwezig zijn als exposant? Dat kan nog steeds. Neem hiervoor contact op met: niels.singeling@promediagroup.nl.

Workshops

De Tankstation Vakbeurs is hét kennis-event voor de tankstationsector. Verspreid over de dag worden diverse workshops gehouden, waarbij een diversiteit aan onderwerpen de revue passeert.

Locatie

De Tankstation Vakbeurs verhuist dit jaar naar Expo Houten. De gemoderniseerde evenementenlocatie is centraal gelegen, waardoor het gemakkelijk te bereiken is. Tevens zijn er voldoende gratis parkeerplekken.

Schrijf je nu in: www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

Het evenement wordt ondersteund door:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.