AVIA Nederland kiest voor Centric als administratiepartner

AVIA Nederland en Centric ondertekenden vrijdag een vijfjarige overeenkomst voor de uitvoering van AVIA’s administratieve bedrijfsprocessen door Centric. Het betreft de financiële, salaris- en brandstofadministratie van Coöperatie AVIA Nederland U.A. en AVIA Shared Service Center B.V.

Om professioneler en slagvaardiger om te kunnen gaan met de veranderingen in de markt, maakte de tankstationformule de strategische keuze om secundaire bedrijfsprocessen uit te besteden aan een select aantal betrouwbare partners. Centric is volgens AVIA een goede partner door de uitgebreide kennis van de branche en een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Groeien

AVIA-directeur Geert Kuipers licht toe: “Als je wilt groeien én in de toekomst competitief en renderend wilt blijven – zowel voor jezelf als de bij AVIA aangesloten ondernemers – moet je veranderen. Centric denkt en handelt proactief met ons mee, op een persoonlijke en pragmatische manier en in het belang van onze toekomst. Dit is voor ons van doorslaggevend belang voor het aangaan van een langdurig partnerschap.”

Commercieel directeur van Centric Michell Ipskamp voegt daaraan toe: “Met de komst van AVIA zijn wij enorm verheugd. Het bedrijf wordt, net als alle ondernemers in de petrolbranche, uitgedaagd om adequaat te anticiperen op belangrijke veranderingen. Wij zijn enthousiast over de kansen die wij zien om daarbij te helpen.”

Tankstations

AVIA bestaat uit meer dan tachtig zelfstandige oliebedrijven in veertien West-Europese landen. Een netwerk van ongeveer drieduizend tankstations in Europa is voorzien van de bekende roodwitte formule. Het is van oorsprong een Zwitserse organisatie met het Europese hoofdkantoor in Zürich.

AVIA Nederland is de handelsnaam van Coöperatie AVIA Nederland U.A. en vormt samen met vijf zelfstandige ondernemingen in de brandstof- en smeeroliebranche AVIA Nederland, dat zowel levert aan zakelijke als aan particuliere klanten. Het is met bijna 320 tankstations goed vertegenwoordigd in een groot aantal regio’s in Nederland.

Centric

Centric biedt software-oplossingen, IT-outsourcing, ‘business process outsourcing’ en ‘staffing services’. Het bedrijf zorgt ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

Centric heeft vijfduizend werknemers en vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen, Zweden en Roemenië. Het boekte vorig jaar een positief bedrijfsresultaat van ruim 15,5 miljoen euro bij een omzet van ruim 494 miljoen euro.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AVIA Nederland kiest voor Centric als administratiepartner | TankPro.nl

AVIA Nederland kiest voor Centric als administratiepartner

AVIA Nederland en Centric ondertekenden vrijdag een vijfjarige overeenkomst voor de uitvoering van AVIA’s administratieve bedrijfsprocessen door Centric. Het betreft de financiële, salaris- en brandstofadministratie van Coöperatie AVIA Nederland U.A. en AVIA Shared Service Center B.V.

Om professioneler en slagvaardiger om te kunnen gaan met de veranderingen in de markt, maakte de tankstationformule de strategische keuze om secundaire bedrijfsprocessen uit te besteden aan een select aantal betrouwbare partners. Centric is volgens AVIA een goede partner door de uitgebreide kennis van de branche en een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Groeien

AVIA-directeur Geert Kuipers licht toe: “Als je wilt groeien én in de toekomst competitief en renderend wilt blijven – zowel voor jezelf als de bij AVIA aangesloten ondernemers – moet je veranderen. Centric denkt en handelt proactief met ons mee, op een persoonlijke en pragmatische manier en in het belang van onze toekomst. Dit is voor ons van doorslaggevend belang voor het aangaan van een langdurig partnerschap.”

Commercieel directeur van Centric Michell Ipskamp voegt daaraan toe: “Met de komst van AVIA zijn wij enorm verheugd. Het bedrijf wordt, net als alle ondernemers in de petrolbranche, uitgedaagd om adequaat te anticiperen op belangrijke veranderingen. Wij zijn enthousiast over de kansen die wij zien om daarbij te helpen.”

Tankstations

AVIA bestaat uit meer dan tachtig zelfstandige oliebedrijven in veertien West-Europese landen. Een netwerk van ongeveer drieduizend tankstations in Europa is voorzien van de bekende roodwitte formule. Het is van oorsprong een Zwitserse organisatie met het Europese hoofdkantoor in Zürich.

AVIA Nederland is de handelsnaam van Coöperatie AVIA Nederland U.A. en vormt samen met vijf zelfstandige ondernemingen in de brandstof- en smeeroliebranche AVIA Nederland, dat zowel levert aan zakelijke als aan particuliere klanten. Het is met bijna 320 tankstations goed vertegenwoordigd in een groot aantal regio’s in Nederland.

Centric

Centric biedt software-oplossingen, IT-outsourcing, ‘business process outsourcing’ en ‘staffing services’. Het bedrijf zorgt ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

Centric heeft vijfduizend werknemers en vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen, Zweden en Roemenië. Het boekte vorig jaar een positief bedrijfsresultaat van ruim 15,5 miljoen euro bij een omzet van ruim 494 miljoen euro.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.