Openingsacties AVIA in Andijk trekt veel klanten

De openingsacties van het onbemande AVIA-station in het Noord-Hollandse Andijk hebben veel bezoekers getrokken. Het station is vorige maand opengegaan en eigenaar Marees en Kistemaker vierde dat door drie dagen lang diverse kortingsacties te houden. Een gedeelte van de opbrengst is naar een goed doel gegaan.

Eind vorige maand vonden de openingsacties plaats gedurende drie dagen. Op de eerste dag kregen de eerste honderd klanten vanaf 16:00 uur gratis brandstof voor een bedrag van 25 euro. Op de tweede dag kregen alle tankende bezoekers tussen 11:00 en 16:00 uur twintig cent korting op benzine en achttien cent op diesel.

Dobbelen

Op de derde dag mochten klanten dobbelen. Wie tweemaal zes gooide, kon gratis de tank volgooien. Bij één keer zes, ging de opbrengst naar organisatie voor ontwikkelingshulp Dorcas of de lokale sportvereniging Sporting Andijk.

De AVIA-locatie in Andijk ligt aan de Zuidkaap 2 en is een vervanger van een vestiging aan de Kleingouw in hetzelfde dorp. Het gaat om een onbemand station met vier opstelplaatsen. Er wordt benzine, diesel en lpg verkocht.

Lees ook: AVIA opent twee nieuwe stations in Andijk en Nuenen

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.