AVIA opent twee nieuwe stations in Andijk en Nuenen

Tankstationformule AVIA heeft recentelijk twee nieuwe locaties geopend. Het gaat om een bemand station in het Brabantse Nuenen en een onbemande vestiging in het Noord-Hollandse dorp Andijk. Daarnaast kunnen klanten bij de locatie aan de Havenweg in Den Oever vanaf donderdag haring krijgen vanaf een echte haringkar. Dat station onderscheidt zich al langere tijd door het aanbieden van diverse visproducten en daaraan zijn deze week de Hollandse Nieuwe toegevoegd.

Het station in Nuenen is van brandstofhandelaar Vollenhoven Olie en ligt aan de Europalaan in de Brabantse plaats. Naast de traditionele benzine, diesel en lpg worden er ook Super Clean 95 ongelood en Multi Power diesel verkocht. Het tankstation beschikt over een uitgebreide shop en een milieuvriendelijke carwash.

Onbemand

De onbemande vestiging in Andijk is van Marees & Kistemaker en ligt aan de Zuidkaap, een uitvalsweg richting de N302. De AVIA Xpress verkoopt benzine, diesel en lpg en heeft vier opstelplaatsen.

De AVIA-teller staat inmiddels ruim boven de driehonderd locaties. Het bedrijf is ambitieus en wil fors groeien qua aantal vestigingen. Daarbij staat het open voor ondernemers die bijvoorbeeld verder willen onder een andere formule of met pensioen willen gaan.

Den Oever

Bij de AVIA-locatie in het Noord-Hollandse Den Oever staat vanaf donderdag een echte visboer met een haringkar, die de Hollandse Nieuwe ter plekke schoonmaakt en verkoopt. Binnen in de tankshop is haring verkrijgbaar op een broodje.

“Met de verkoop van verse vis en zeker nu met de Hollandse Nieuwe zien wij kansen om onze klanten steeds te verrassen”, aldus Jan Willem Helsloot van AVIA Marees. De haring wordt door een plaatselijke ondernemer geleverd. ”De verkoop past goed op deze locatie, omdat Den Oever een echt vissersdorp is.”

Lees ook: AVIA opent vier nieuwe tankstations

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AVIA opent twee nieuwe stations in Andijk en Nuenen | TankPro.nl

AVIA opent twee nieuwe stations in Andijk en Nuenen

Tankstationformule AVIA heeft recentelijk twee nieuwe locaties geopend. Het gaat om een bemand station in het Brabantse Nuenen en een onbemande vestiging in het Noord-Hollandse dorp Andijk. Daarnaast kunnen klanten bij de locatie aan de Havenweg in Den Oever vanaf donderdag haring krijgen vanaf een echte haringkar. Dat station onderscheidt zich al langere tijd door het aanbieden van diverse visproducten en daaraan zijn deze week de Hollandse Nieuwe toegevoegd.

Het station in Nuenen is van brandstofhandelaar Vollenhoven Olie en ligt aan de Europalaan in de Brabantse plaats. Naast de traditionele benzine, diesel en lpg worden er ook Super Clean 95 ongelood en Multi Power diesel verkocht. Het tankstation beschikt over een uitgebreide shop en een milieuvriendelijke carwash.

Onbemand

De onbemande vestiging in Andijk is van Marees & Kistemaker en ligt aan de Zuidkaap, een uitvalsweg richting de N302. De AVIA Xpress verkoopt benzine, diesel en lpg en heeft vier opstelplaatsen.

De AVIA-teller staat inmiddels ruim boven de driehonderd locaties. Het bedrijf is ambitieus en wil fors groeien qua aantal vestigingen. Daarbij staat het open voor ondernemers die bijvoorbeeld verder willen onder een andere formule of met pensioen willen gaan.

Den Oever

Bij de AVIA-locatie in het Noord-Hollandse Den Oever staat vanaf donderdag een echte visboer met een haringkar, die de Hollandse Nieuwe ter plekke schoonmaakt en verkoopt. Binnen in de tankshop is haring verkrijgbaar op een broodje.

“Met de verkoop van verse vis en zeker nu met de Hollandse Nieuwe zien wij kansen om onze klanten steeds te verrassen”, aldus Jan Willem Helsloot van AVIA Marees. De haring wordt door een plaatselijke ondernemer geleverd. ”De verkoop past goed op deze locatie, omdat Den Oever een echt vissersdorp is.”

Lees ook: AVIA opent vier nieuwe tankstations

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.