Tankstation Afferden verkozen tot beste Total van West-Europa

De Total-vestiging in het Gelderse dorp Afferden is verkozen tot beste DoDo-station van West-Europa. Ondernemer Has Croonen nam onlangs in Parijs de prijs in ontvangst, samen met een cheque van drieduizend euro. Aan de verkiezing deden Total-DoDo’s uit diverse West-Europese landen mee. Vorig jaar werd de prijs ook al gewonnen door een Nederlands station. Toen viel de eer te beurt aan de familie Jongeneel voor hun station in Den Haag.

Eerder was Croonen’s station aan de Van Heemstraweg in Afferden ook al verkozen tot beste Total-DoDo van Nederland. De jury koos destijds voor de vestiging in Afferden, omdat op het station veel service wordt geboden aan de klanten, met bijvoorbeeld bediening aan de pomp en ook bij de carwash.

Verkoopvolume

Tevens scoorde de ondernemer goed op het gebied van netheid en wist hij het verkoopvolume vast te houden, terwijl veel tankstations kampen met een dalende afzet. Ook locaties uit Heerlen, Oss en Vianen waren dit jaar genomineerd. In totaal deden zo’n zesduizend Total-stations uit West-Europa mee aan de Commercial Performance Award 2015. De oliemaatschappij reikt de prijs sinds 2010 uit.

De term DoDo staat voor ’dealer owned dealer operated’. Daarbij is de exploitant van het station ook de eigenaar van het vastgoed.

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “Tankstation Afferden verkozen tot beste Total van West-Europa”

Veron van Beuningen|11.06.15|17:57

Gefeliciteerd Has en alle medewerkers!
Goed voor Afferden en omgeving!
Groetjes Veron

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation Afferden verkozen tot beste Total van West-Europa | TankPro.nl

Tankstation Afferden verkozen tot beste Total van West-Europa

De Total-vestiging in het Gelderse dorp Afferden is verkozen tot beste DoDo-station van West-Europa. Ondernemer Has Croonen nam onlangs in Parijs de prijs in ontvangst, samen met een cheque van drieduizend euro. Aan de verkiezing deden Total-DoDo’s uit diverse West-Europese landen mee. Vorig jaar werd de prijs ook al gewonnen door een Nederlands station. Toen viel de eer te beurt aan de familie Jongeneel voor hun station in Den Haag.

Eerder was Croonen’s station aan de Van Heemstraweg in Afferden ook al verkozen tot beste Total-DoDo van Nederland. De jury koos destijds voor de vestiging in Afferden, omdat op het station veel service wordt geboden aan de klanten, met bijvoorbeeld bediening aan de pomp en ook bij de carwash.

Verkoopvolume

Tevens scoorde de ondernemer goed op het gebied van netheid en wist hij het verkoopvolume vast te houden, terwijl veel tankstations kampen met een dalende afzet. Ook locaties uit Heerlen, Oss en Vianen waren dit jaar genomineerd. In totaal deden zo’n zesduizend Total-stations uit West-Europa mee aan de Commercial Performance Award 2015. De oliemaatschappij reikt de prijs sinds 2010 uit.

De term DoDo staat voor ’dealer owned dealer operated’. Daarbij is de exploitant van het station ook de eigenaar van het vastgoed.

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “Tankstation Afferden verkozen tot beste Total van West-Europa”

Veron van Beuningen|11.06.15|17:57

Gefeliciteerd Has en alle medewerkers!
Goed voor Afferden en omgeving!
Groetjes Veron

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.