Tankstation in Roden verkozen tot beste Shell-dealer

Een locatie in het Drentse Roden is verkozen tot beste Shell-dealer van Nederland. De verkiezing ging over de prestaties in het eerste kwartaal van dit jaar. Exploitant van de vestiging is brandstofhandelaar Van Staveren. Aan de Gouden Dealer-verkiezing deden alle 220 Nederlandse dealerlocaties van Shell mee.

Vorige week was de prijsuitreiking op het station in Roden met een rode loper voor de gasten, taart, bloemen en een prijs van vijftigduizend Air Miles voor de medewerkers. Shell hoopt met de verkiezing de operatie, de service en de klantgerichtheid van de deelnemende stations naar het hoogste niveau in de markt te brengen.

Gastvrijheid

De winnende vestiging blonk volgens de beoordelaars uit in gastvrijheid, goede scores, een sterke focus op orde en netheid en inzet van personeel en leiding. “De manier waarop ik te woord werd gestaan door medewerkers was helemaal top”, aldus één van de vaste gasten van het station.

Van Staveren is een brandstofhandelaar en tankstation-exploitant met het hoofdkantoor in Emmeloord. Het bedrijf runt in totaal 36 tankstations onder de merken TankS, Shell en Esso. Zeventien daarvan hebben een shop en elf vestigingen hebben een carwash. De stations zijn gevestigd in de regio Flevoland en de noordelijke provincies.

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “Tankstation in Roden verkozen tot beste Shell-dealer”

Bart Tijink|28.05.15|12:24

Mooi resultaat !!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation in Roden verkozen tot beste Shell-dealer | TankPro.nl

Tankstation in Roden verkozen tot beste Shell-dealer

Een locatie in het Drentse Roden is verkozen tot beste Shell-dealer van Nederland. De verkiezing ging over de prestaties in het eerste kwartaal van dit jaar. Exploitant van de vestiging is brandstofhandelaar Van Staveren. Aan de Gouden Dealer-verkiezing deden alle 220 Nederlandse dealerlocaties van Shell mee.

Vorige week was de prijsuitreiking op het station in Roden met een rode loper voor de gasten, taart, bloemen en een prijs van vijftigduizend Air Miles voor de medewerkers. Shell hoopt met de verkiezing de operatie, de service en de klantgerichtheid van de deelnemende stations naar het hoogste niveau in de markt te brengen.

Gastvrijheid

De winnende vestiging blonk volgens de beoordelaars uit in gastvrijheid, goede scores, een sterke focus op orde en netheid en inzet van personeel en leiding. “De manier waarop ik te woord werd gestaan door medewerkers was helemaal top”, aldus één van de vaste gasten van het station.

Van Staveren is een brandstofhandelaar en tankstation-exploitant met het hoofdkantoor in Emmeloord. Het bedrijf runt in totaal 36 tankstations onder de merken TankS, Shell en Esso. Zeventien daarvan hebben een shop en elf vestigingen hebben een carwash. De stations zijn gevestigd in de regio Flevoland en de noordelijke provincies.

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “Tankstation in Roden verkozen tot beste Shell-dealer”

Bart Tijink|28.05.15|12:24

Mooi resultaat !!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.