Succesvolle eerste dag op vakbeurs AutoPromotec

De Italiaanse vakbeurs AutoPromotec kijkt terug op een geslaagde eerste dag. Het vijfdaagse evenement kende woensdag haar eerste dag en velen hebben de weg naar de vakbeurs in Bologna gevonden, ook van buiten de Italiaanse landsgrenzen. De organisatie verwacht de komende dagen nog tienduizenden anderen te verwelkomen om uiteindelijk op een totaal van ruim 100.000 bezoekers uit te komen.

De vijfdaagse beurs richt zich op professionals uit de automotive-sector. Onder andere de tankstationbranche is door een groot aantal exposanten vertegenwoordigd. Zowel op het gebied van carwash, voorterrein als shop zijn diverse standhouders aanwezig om hun innovaties te tonen.

Internationaal

De vakbeurs in de Noord-italiaanse stad krijgt steeds meer een internationaal karakter, doordat het meer en meer bezoekers en standhouders van buiten Italië trekt. Ook uit Nederland zijn diverse bedrijven naar de laars gereisd om hun nieuwste producten en diensten te laten zien en relaties te ontmoeten. De beurs duurt nog tot en met zondag 24 mei.

Lees ook: Aantal Italiaanse exposanten groeit op vakbeurs AutoPromotec

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Succesvolle eerste dag op vakbeurs AutoPromotec | TankPro.nl

Succesvolle eerste dag op vakbeurs AutoPromotec

De Italiaanse vakbeurs AutoPromotec kijkt terug op een geslaagde eerste dag. Het vijfdaagse evenement kende woensdag haar eerste dag en velen hebben de weg naar de vakbeurs in Bologna gevonden, ook van buiten de Italiaanse landsgrenzen. De organisatie verwacht de komende dagen nog tienduizenden anderen te verwelkomen om uiteindelijk op een totaal van ruim 100.000 bezoekers uit te komen.

De vijfdaagse beurs richt zich op professionals uit de automotive-sector. Onder andere de tankstationbranche is door een groot aantal exposanten vertegenwoordigd. Zowel op het gebied van carwash, voorterrein als shop zijn diverse standhouders aanwezig om hun innovaties te tonen.

Internationaal

De vakbeurs in de Noord-italiaanse stad krijgt steeds meer een internationaal karakter, doordat het meer en meer bezoekers en standhouders van buiten Italië trekt. Ook uit Nederland zijn diverse bedrijven naar de laars gereisd om hun nieuwste producten en diensten te laten zien en relaties te ontmoeten. De beurs duurt nog tot en met zondag 24 mei.

Lees ook: Aantal Italiaanse exposanten groeit op vakbeurs AutoPromotec

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.