AVIA opent vier nieuwe tankstations

Tankstationformule AVIA heeft in korte tijd vier nieuwe stations geopend. Het gaat om twee bemande locaties in Zaandam en Alphen aan den Rijn en twee onbemande vestigingen in Zuid-Beijerland en Haarlem. Door de opening van de nieuwe tankstations staat de teller bij AVIA op 310 vestigingen in Nederland.

Het station in Alphen aan den Rijn is in april opengegaan en ligt aan de Kalkovenweg 7, vlakbij een Seat-dealer. Klanten kunnen er benzine, diesel en blue one 95 tanken en afrekenen met de AVIA-tankpas, MultiTankcard en Travelcard.

Haarlem

De XPress-vestiging in Haarlem ligt aan de Julianalaan 295 en is ook vorige maand geopend. Bezoekers kunnen er dezelfde brandstoffen tanken als bij de nieuwe locatie in Alphen aan den Rijn. Betalen kan met de tankpassen van AVIA, Tamoil, Xximo, MultiTankcard, Travelcard en diverse creditcards.

De locatie Zaandam is gelegen aan de Hof van Zaenden 230, vlakbij een sportschool en er kunnen dezelfde brandstoffen worden getankt als in Haarlem en met dezelfde tankpassen worden betaald. Het vierde nieuwe tankstation ligt in Zuid-Beijerland en is sinds enkele dagen open.

Lees ook: AVIA opent twee onbemande stations en een groengas-vulpunt

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AVIA opent vier nieuwe tankstations | TankPro.nl

AVIA opent vier nieuwe tankstations

Tankstationformule AVIA heeft in korte tijd vier nieuwe stations geopend. Het gaat om twee bemande locaties in Zaandam en Alphen aan den Rijn en twee onbemande vestigingen in Zuid-Beijerland en Haarlem. Door de opening van de nieuwe tankstations staat de teller bij AVIA op 310 vestigingen in Nederland.

Het station in Alphen aan den Rijn is in april opengegaan en ligt aan de Kalkovenweg 7, vlakbij een Seat-dealer. Klanten kunnen er benzine, diesel en blue one 95 tanken en afrekenen met de AVIA-tankpas, MultiTankcard en Travelcard.

Haarlem

De XPress-vestiging in Haarlem ligt aan de Julianalaan 295 en is ook vorige maand geopend. Bezoekers kunnen er dezelfde brandstoffen tanken als bij de nieuwe locatie in Alphen aan den Rijn. Betalen kan met de tankpassen van AVIA, Tamoil, Xximo, MultiTankcard, Travelcard en diverse creditcards.

De locatie Zaandam is gelegen aan de Hof van Zaenden 230, vlakbij een sportschool en er kunnen dezelfde brandstoffen worden getankt als in Haarlem en met dezelfde tankpassen worden betaald. Het vierde nieuwe tankstation ligt in Zuid-Beijerland en is sinds enkele dagen open.

Lees ook: AVIA opent twee onbemande stations en een groengas-vulpunt

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.