Affetto Instore start met oplaadunits voor e-bikes

Affetto Instore heeft oplaadunits voor elektrische fietsen op de markt gebracht. Deze kunnen worden geplaatst bij tankstations. Door de oplaadmogelijkheid krijgen gebruikers van e-bikes de mogelijkheid om hun tweewieler onderweg op te laden. Ook onder andere scooters, scootmobielen en segway’s kunnen gebruikmaken van de laadmogelijkheid.

Voor tankstation-exploitanten kan het interessant zijn, omdat ze met de oplaadunit wellicht klanten naar zich toe trekken die normaal gesproken nooit naar het tankstation komen. Tevens biedt het opladen de mogelijkheid voor extra marketingactiviteiten via bijvoorbeeld het FietsRouteNetwerk en door middel van loyaltyprogramma’s.

Samenwerking

De laaddienst is vooral geschikt voor stations die met de fiets makkelijk bereikbaar zijn en is ontstaan door een samenwerking tussen Oplaadpunten.nl, JLAssemblage en Affetto Instore. De laatste organisatie is geen onbekende in de petrolsector.

Zo is het Oosterhoutse bedrijf bedenker van het shopconcept Per Szè, dat momenteel op een handvol vestigingen in Nederland is geïmplementeerd. Onder andere bij de Lukoil-vestiging in Meerkerk, vlakbij snelweg A27.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.