Aantal internationale exposanten groeit op vakbeurs Autopromotec

De Italiaanse vakbeurs Autopromotec krijgt steeds meer een internationaal karakter. Het aantal exposanten is met ruim tien procent gegroeid ten opzichte van de vorige editie twee jaar geleden en de belangstellenden komen steeds meer uit het buitenland. De beurs richt zich ook op Nederland en heeft een dozijn exposanten uit ons land weten te strikken.

De vakbeurs, die gehouden wordt in de Italiaanse stad Bologna, vindt plaats van woensdag 20 tot en met zondag 24 mei 2015 en focust op een breed scala aan sectoren in de automotive branche. Onder andere de tankstation- en carwashsector staan volop in de schijnwerpers gedurende het evenement.

Washtec

Zo zijn onder andere de producenten van wasinstallaties Washtec en Istobal aanwezig met een stand op de beurs. Beide bedrijven zijn ook actief in Nederland. Daarnaast zijn er diverse andere bedrijven uit ons land die acte de présence geven op het tweejarig evenement.

Autopromotec trok bij de vorige editie meer dan honderdduizend bezoekers. Tevens waren er meer dan vijftienhonderd exposanten uit ruim vijftig landen, verspreid over vijf verschillende continenten. Dit jaar wordt het evenement naar verwachting nog groter.

Meer informatie over de vakbeurs is te vinden op www.autopromotec.com/en/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.