Vijfde Peut-tankstation geopend in Oegstgeest

De vijfde locatie van de nieuwe tankstationformule Peut is eerder deze maand geopend in Oegstgeest. Ondernemer Tom Devilee besloot zijn onbemande vestiging om te kleuren naar het merk dat door ondernemersclub De Vrije Pomp (DVP) in de markt is gezet. Dit jaar zullen er nog meer vestigingen geopend gaan worden. “Steeds meer zelfstandigen zien in dat met volledige vrijheid, een lokaal eigen geluid en volle marges een ondernemer pas echt kan floreren”, aldus Martijn van der Kolk van DVP.

”Het is bij mij geen noodzakelijke stap geweest”, legt Devilee uit. ”We hebben een autobedrijf erbij, dus brandstof verkopen is niet het belangrijkste. Het contract dat we hadden met AVIA liep af en ik wilde een nieuwe uitdaging en het station meer in contact brengen met de lokale omgeving.”

Spaaractie

De ondernemer uit Oegstgeest werkt daarom met het Tank & Schenk-programma van DVP. Daarbij kunnen klanten voor hun favoriete lokale sportclub of goede doel sparen. ”Dat is erg positief ontvangen. Sportclubs reageren enthousiast”, aldus de uitbater van het station aan de Rhijngeesterstraatweg in de Zuid-Hollandse gemeente. ”Stomweg korting geven aan de pomp heeft zijn beste tijd gehad. Met het Tank & Schenk-programma willen we de gunfactor van de ondernemer vergroten”, legt Van der Kolk uit.

Peut is een nieuw tankstationmerk dat door brandstofcoöperatie De Vrije Pomp is gelanceerd in november vorig jaar. Destijds ging de eerste locatie open in Moordrecht. Sindsdien zijn er twee stations in Noordwijk en één in Hardenberg gestart met de formule. Na de opening van de vestiging in Oegstgeest, staat de teller na vijf maanden dus op vijf locaties.

Pomphouders

Doel van het merk is om aangesloten pomphouders meer vrijheid te geven om op hun eigen wijze, in hun eigen omgeving meer marge te kunnen verdienen op brandstofverkoop. Het gaat hierbij uitsluitend om DoDo-vestigingen, waarbij de ondernemer ook eigenaar is van de locatie.

Lees ook: Nieuw tankstationmerk Peut groeit gestaag verder

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vijfde Peut-tankstation geopend in Oegstgeest | TankPro.nl

Vijfde Peut-tankstation geopend in Oegstgeest

De vijfde locatie van de nieuwe tankstationformule Peut is eerder deze maand geopend in Oegstgeest. Ondernemer Tom Devilee besloot zijn onbemande vestiging om te kleuren naar het merk dat door ondernemersclub De Vrije Pomp (DVP) in de markt is gezet. Dit jaar zullen er nog meer vestigingen geopend gaan worden. “Steeds meer zelfstandigen zien in dat met volledige vrijheid, een lokaal eigen geluid en volle marges een ondernemer pas echt kan floreren”, aldus Martijn van der Kolk van DVP.

”Het is bij mij geen noodzakelijke stap geweest”, legt Devilee uit. ”We hebben een autobedrijf erbij, dus brandstof verkopen is niet het belangrijkste. Het contract dat we hadden met AVIA liep af en ik wilde een nieuwe uitdaging en het station meer in contact brengen met de lokale omgeving.”

Spaaractie

De ondernemer uit Oegstgeest werkt daarom met het Tank & Schenk-programma van DVP. Daarbij kunnen klanten voor hun favoriete lokale sportclub of goede doel sparen. ”Dat is erg positief ontvangen. Sportclubs reageren enthousiast”, aldus de uitbater van het station aan de Rhijngeesterstraatweg in de Zuid-Hollandse gemeente. ”Stomweg korting geven aan de pomp heeft zijn beste tijd gehad. Met het Tank & Schenk-programma willen we de gunfactor van de ondernemer vergroten”, legt Van der Kolk uit.

Peut is een nieuw tankstationmerk dat door brandstofcoöperatie De Vrije Pomp is gelanceerd in november vorig jaar. Destijds ging de eerste locatie open in Moordrecht. Sindsdien zijn er twee stations in Noordwijk en één in Hardenberg gestart met de formule. Na de opening van de vestiging in Oegstgeest, staat de teller na vijf maanden dus op vijf locaties.

Pomphouders

Doel van het merk is om aangesloten pomphouders meer vrijheid te geven om op hun eigen wijze, in hun eigen omgeving meer marge te kunnen verdienen op brandstofverkoop. Het gaat hierbij uitsluitend om DoDo-vestigingen, waarbij de ondernemer ook eigenaar is van de locatie.

Lees ook: Nieuw tankstationmerk Peut groeit gestaag verder

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.