Texaco-bedrijfsleider wint iPad mini bij TankPro-enquête

De Amsterdamse Texaco-bedrijfsleider Bas Laurense heeft een iPad mini gewonnen bij de TankPro-enquête. Hij was één van de deelnemers aan het onderzoek dat afgelopen najaar is gehouden onder ruim vijfhonderd pomphouders, bedrijfsleiders en medewerkers in de tankstationbranche. Laurense is werkzaam als bedrijfsleider bij een vestiging aan de Amsterdamse Sarphatistraat en was uiteraard zeer opgetogen met zijn nieuwe gadget. ”Leuk om een dergelijke prijs te winnen”, reageert de bedrijfsleider.

De geboren Brabander is al een aantal jaren werkzaam in de petrolsector. Tussendoor maakt hij wel een uitstapje naar de doe-het-zelf branche, maar sinds enige tijd is hij weer terug in tankstationland, en met veel plezier.

Hoewel de Texaco-vestiging niet in de rustigste wijk van Amsterdam ligt, heeft Laurense het prima naar zijn zin. Jongeren in de buurt willen nog weleens voor overlast zorgen, maar de bedrijfsleider kan daar prima mee omgaan. ”Als op het station iets voorvalt, spreek ik ze er gewoon op aan. Als je dat op de juiste manier doet, ontstaan er geen moeilijkheden. Het werk hier bevalt me dan ook prima.”

Taxichauffeurs

Opvallend aan het station is dat het ’s avonds en ’s nachts behoorlijk druk is. ”Er komen hier veel taxichauffeurs tanken tijdens hun dienst. Dat brengt levendigheid op het station, ook in de nachtelijke uren.”

Dat TankPro een enquête hield, juicht Laurense toe. ”Het doen van een dergelijke onderzoek, waarin ook ruimte is voor de mening van medewerkers en bedrijfsleiders, is een goede ontwikkeling. Op deze manier krijg je ook inzicht in hoe anderen in de branche hun werk ervaren.”

TankPro publiceerde al eerder enkele verhalen naar aanleiding van de enquêteresultaten:

Meeste pomphouders zien niets in onbemande exploitatie

Tankstations hebben veel last van agressie bij ID-controles tabaksverkoop

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Texaco-bedrijfsleider wint iPad mini bij TankPro-enquête | TankPro.nl

Texaco-bedrijfsleider wint iPad mini bij TankPro-enquête

De Amsterdamse Texaco-bedrijfsleider Bas Laurense heeft een iPad mini gewonnen bij de TankPro-enquête. Hij was één van de deelnemers aan het onderzoek dat afgelopen najaar is gehouden onder ruim vijfhonderd pomphouders, bedrijfsleiders en medewerkers in de tankstationbranche. Laurense is werkzaam als bedrijfsleider bij een vestiging aan de Amsterdamse Sarphatistraat en was uiteraard zeer opgetogen met zijn nieuwe gadget. ”Leuk om een dergelijke prijs te winnen”, reageert de bedrijfsleider.

De geboren Brabander is al een aantal jaren werkzaam in de petrolsector. Tussendoor maakt hij wel een uitstapje naar de doe-het-zelf branche, maar sinds enige tijd is hij weer terug in tankstationland, en met veel plezier.

Hoewel de Texaco-vestiging niet in de rustigste wijk van Amsterdam ligt, heeft Laurense het prima naar zijn zin. Jongeren in de buurt willen nog weleens voor overlast zorgen, maar de bedrijfsleider kan daar prima mee omgaan. ”Als op het station iets voorvalt, spreek ik ze er gewoon op aan. Als je dat op de juiste manier doet, ontstaan er geen moeilijkheden. Het werk hier bevalt me dan ook prima.”

Taxichauffeurs

Opvallend aan het station is dat het ’s avonds en ’s nachts behoorlijk druk is. ”Er komen hier veel taxichauffeurs tanken tijdens hun dienst. Dat brengt levendigheid op het station, ook in de nachtelijke uren.”

Dat TankPro een enquête hield, juicht Laurense toe. ”Het doen van een dergelijke onderzoek, waarin ook ruimte is voor de mening van medewerkers en bedrijfsleiders, is een goede ontwikkeling. Op deze manier krijg je ook inzicht in hoe anderen in de branche hun werk ervaren.”

TankPro publiceerde al eerder enkele verhalen naar aanleiding van de enquêteresultaten:

Meeste pomphouders zien niets in onbemande exploitatie

Tankstations hebben veel last van agressie bij ID-controles tabaksverkoop

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.