Twee gewonden bij brand in Shell-station langs de A1

Bij een grote brand in een tankstation langs de A1 zijn zaterdagmiddag twee mensen gewond geraakt. De Shell-locatie langs de rijksweg, ten westen van Apeldoorn, vloog in brand, nadat een automobilist de lpg-tankzuil had geraakt en vervolgens tegen drie geparkeerde auto’s botste. Waardoor de auto in aanraking kwam met de installatie, is nog niet duidelijk. De oorzaak van het incident wordt momenteel onderzocht.

Nadat de auto de tankzuil had geraakt, vatte het voertuig vlam, net als de drie andere auto’s waar het voertuig tegenaan botste. Eén van de inzittenden van de andere auto’s, een 31-jarige vrouw uit Westervoort, raakte gewond bij het incident. Na een bezoek aan het ziekenhuis, mocht ze naar huis.

Bestuurder

De tweede gewonde is de bestuurder van de auto die de lpg-installatie raakte. De man uit Deventer is met brandwonden en botbreuken overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is buiten levensgevaar.

Veiligheidsdiensten besloten om de snelweg in beide richtingen volledig af te zetten. Aan het einde van de middag werd de rijksweg weer vrijgegeven. De kijkersfile die daarop volgde, zorgde voor veel oponthoud.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Twee gewonden bij brand in Shell-station langs de A1 | TankPro.nl

Twee gewonden bij brand in Shell-station langs de A1

Bij een grote brand in een tankstation langs de A1 zijn zaterdagmiddag twee mensen gewond geraakt. De Shell-locatie langs de rijksweg, ten westen van Apeldoorn, vloog in brand, nadat een automobilist de lpg-tankzuil had geraakt en vervolgens tegen drie geparkeerde auto’s botste. Waardoor de auto in aanraking kwam met de installatie, is nog niet duidelijk. De oorzaak van het incident wordt momenteel onderzocht.

Nadat de auto de tankzuil had geraakt, vatte het voertuig vlam, net als de drie andere auto’s waar het voertuig tegenaan botste. Eén van de inzittenden van de andere auto’s, een 31-jarige vrouw uit Westervoort, raakte gewond bij het incident. Na een bezoek aan het ziekenhuis, mocht ze naar huis.

Bestuurder

De tweede gewonde is de bestuurder van de auto die de lpg-installatie raakte. De man uit Deventer is met brandwonden en botbreuken overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is buiten levensgevaar.

Veiligheidsdiensten besloten om de snelweg in beide richtingen volledig af te zetten. Aan het einde van de middag werd de rijksweg weer vrijgegeven. De kijkersfile die daarop volgde, zorgde voor veel oponthoud.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.