bp logo

Haan kleurt twee BP-stations om naar eigen merk

De Haan Minerale Oliën kleurt twee van haar BP-stations om naar de eigen Haan-kleuren. Het gaat hierbij om de locaties in Zutphen en Utrecht. De start van de werkzaamheden vindt deze maand plaats. Eind vorig jaar werden ook al twee BP-stations omgekleurd. Het ging hierbij om vestigingen in Breda en Wijngaarden, die respectievelijk Haan en Esso Express op de luifel kregen. De brandstofhandelaar is echter niet van plan om alle BP’s in haar netwerk te verbouwen.

”We maken per locatie een keuze welk merk we willen hanteren”, aldus commercieel manager Patrick Vanwersch. ”Daarbij kijken we onder meer naar hoeveel kaartliters een station heeft, de beleving van de klanten en hoe goed een bepaald merk vertegenwoordigd is in de omgeving.”

Haan

De handelaar heeft volgens de eigen website momenteel zeventien BP-vestigingen, inclusief de twee om te kleuren stations. Een aantal van die zeventien locaties behoudt het groengele merk, bijvoorbeeld in Lopik. Na de omkleuring in Zutphen en Utrecht zijn er bijna zestig stations waar de blauwe Haan-uitstraling op de luifel staat.

De Haan Minerale Oliën is een brandstofhandelaar uit het Brabantse Oosterhout. Het bedrijf beschikt op dit moment over een netwerk van meer dan honderd stations, waarmee het vooral in de zuidelijke helft van het land actief is. Naast de formules BP en Haan exploiteert het vestigingen onder de vlag van Esso Express, Haan Tank & Pin en Budget Tank.

Lees ook: Haan neemt achttien onbemande Esso-tankstations over

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Haan kleurt twee BP-stations om naar eigen merk | TankPro.nl