Total Afferden verkozen tot beste Total-DoDo van Nederland

Het Total-station van ondernemer Has Croonen is verkozen tot beste Nederlandse DoDo-vestiging van de roodbruine formule. De tankstation-ondernemer uit het Gelderse dorp Afferden kreeg de prijs onder andere vanwege de service en de kwaliteit die hij biedt. De Franse formule reikte ook prijzen uit in andere categorieën, zoals beste pompshop en beste CoDo-vestiging. Later dit jaar dingen de diverse winnaars ook mee naar de prijs voor beste Total van Europa in hun categorie.

”We hebben de prijs gekregen, omdat we de klanten veel service bieden”. vertelt Croonen, die ook een Texaco uitbaat in Afferden. ”Zo hebben we bijvoorbeeld nog ouderwetse bediening aan de pomp en bij de carwash. Daarnaast zijn we in staat om het verkoopvolume vast te houden en scoren we goed op netheid.”

Pomphouder

Croonen is al sinds 1989 pomphouder. In dat jaar nam hij het station over van zijn vader. Enkele jaren daarna kwam Total op de luifel te staan.

Naast de verkiezing voor beste DoDo-station waren er ook prijzen te winnen voor de beste CoCo en CoDo. In de eerste categorie won Total Danenhoef uit Oss. In de tweede categorie trok het station van de familie Hermans in Heerlen aan het langste eind.

Carwash

Ook waren er prijzen voor de beste carwash en beste pompshop. De beste wasfaciliteit staat bij het station aan de Prins Bernhardstraat in Vianen, terwijl de beste CoCo, Total Danenhoef, ook de verkiezing voor beste shop won. Dat station is daardoor overall winnaar geworden.

De diverse winnaars mogen ook meedoen aan de verkiezing voor beste Total van Europa. De nummers 1 uit diverse andere West-Europese landen vormen daar de concurrentie. In juni van dit jaar worden in Parijs de winnaars bekendgemaakt.

Lees ook: Total-drecteur: bemande stations zijn prioriteit

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Total Afferden verkozen tot beste Total-DoDo van Nederland | TankPro.nl

Total Afferden verkozen tot beste Total-DoDo van Nederland

Het Total-station van ondernemer Has Croonen is verkozen tot beste Nederlandse DoDo-vestiging van de roodbruine formule. De tankstation-ondernemer uit het Gelderse dorp Afferden kreeg de prijs onder andere vanwege de service en de kwaliteit die hij biedt. De Franse formule reikte ook prijzen uit in andere categorieën, zoals beste pompshop en beste CoDo-vestiging. Later dit jaar dingen de diverse winnaars ook mee naar de prijs voor beste Total van Europa in hun categorie.

”We hebben de prijs gekregen, omdat we de klanten veel service bieden”. vertelt Croonen, die ook een Texaco uitbaat in Afferden. ”Zo hebben we bijvoorbeeld nog ouderwetse bediening aan de pomp en bij de carwash. Daarnaast zijn we in staat om het verkoopvolume vast te houden en scoren we goed op netheid.”

Pomphouder

Croonen is al sinds 1989 pomphouder. In dat jaar nam hij het station over van zijn vader. Enkele jaren daarna kwam Total op de luifel te staan.

Naast de verkiezing voor beste DoDo-station waren er ook prijzen te winnen voor de beste CoCo en CoDo. In de eerste categorie won Total Danenhoef uit Oss. In de tweede categorie trok het station van de familie Hermans in Heerlen aan het langste eind.

Carwash

Ook waren er prijzen voor de beste carwash en beste pompshop. De beste wasfaciliteit staat bij het station aan de Prins Bernhardstraat in Vianen, terwijl de beste CoCo, Total Danenhoef, ook de verkiezing voor beste shop won. Dat station is daardoor overall winnaar geworden.

De diverse winnaars mogen ook meedoen aan de verkiezing voor beste Total van Europa. De nummers 1 uit diverse andere West-Europese landen vormen daar de concurrentie. In juni van dit jaar worden in Parijs de winnaars bekendgemaakt.

Lees ook: Total-drecteur: bemande stations zijn prioriteit

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.