Vollenhoven Olie neemt alle vier stations van De Meeuw over

Brandstofhandelaar Vollenhoven Olie uit Tilburg neemt alle stations over van De Meeuw. Het gaat hierbij in totaal om vier vestigingen, eentje in Rilland, een in Hoogerheide en twee in Bergen op Zoom, waarvan één onbemande locatie. Hoeveel geld er met de overname is gemoeid, hebben beide partijen niet bekendgemaakt.

De tankstations van De Meeuw genieten een grote bekendheid in Zeeland en West-Brabant. Ze waren tot voor kort het eigendom van tankstation-ondernemer Wim Meeuwsen, die tientallen jaren actief was in de branche. Omdat hij met pensioen gaat en er geen opvolger was in het familiebedrijf, zijn de stations verkocht aan Vollenhoven Olie.

Brandstofhandelaar

Hoewel de brandstofhandelaar uit Tilburg vooral stations exploiteert onder AVIA-vlag, blijven de vier overgenomen vestigingen opereren onder de merknaam De Meeuw. Dit vanwege de kracht en bekendheid van die merknaam.

De nieuwe eigenaar heeft plannen om te investeren in de vestigingen. “Vooral de bemande De Meeuw-tankstations in Rilland en Bergen op Zoom bieden, al dan niet met partners, uitbreidingskansen zonder aan de karaktereigenschappen te tornen”, aldus commercieel directeur Piet-Hein Bogaers.

Prijsstelling

”Die eigenschappen omvatten een aantrekkelijke prijsstelling, een persoonlijke en uitermate klantvriendelijke aanpak en een veelheid aan diensten, van een uitgebreide shop met lunchmogelijkheden en verkoop van streekproducten tot een autowasstraat voor personenauto’s en vrachtwagens.”

Het station in Rilland ligt vlakbij de A4/A58 een heeft tien opstelplaatsen voor personenauto’s en acht voor vrachtauto’s. Daarnaast is er een snackcorner en een carwash, ook voor trucks. De bemande vestiging in Bergen op Zoom omvat tien tankplaatsen voor personenauto’s en twee voor vrachtwagens, een shop, enkele wasboxen en een wasstraat voor personenauto’s. Het bemande station in Hoogerheide heeft zes pompen voor personenauto’s, een shop en zes wasplaatsen. Het onbemande station in Bergen op Zoom beschikt over vier pompen voor personenauto’s.

Vollenhoven Olie

Het Tilburgse bedrijf Vollenhoven Olie is een zelfstandige handelaar in brandstoffen en (speciale) smeermiddelen. Het bedrijf bestaat dit jaar 120 jaar en richt zich vooral op Zuid-Nederland. Het netwerk bestaat na de overname uit zo’n tachtig bemande en onbemande vestigingen.

Lees ook: Lukoil neemt achttien stations over van Auto Maas

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vollenhoven Olie neemt alle vier stations van De Meeuw over | TankPro.nl

Vollenhoven Olie neemt alle vier stations van De Meeuw over

Brandstofhandelaar Vollenhoven Olie uit Tilburg neemt alle stations over van De Meeuw. Het gaat hierbij in totaal om vier vestigingen, eentje in Rilland, een in Hoogerheide en twee in Bergen op Zoom, waarvan één onbemande locatie. Hoeveel geld er met de overname is gemoeid, hebben beide partijen niet bekendgemaakt.

De tankstations van De Meeuw genieten een grote bekendheid in Zeeland en West-Brabant. Ze waren tot voor kort het eigendom van tankstation-ondernemer Wim Meeuwsen, die tientallen jaren actief was in de branche. Omdat hij met pensioen gaat en er geen opvolger was in het familiebedrijf, zijn de stations verkocht aan Vollenhoven Olie.

Brandstofhandelaar

Hoewel de brandstofhandelaar uit Tilburg vooral stations exploiteert onder AVIA-vlag, blijven de vier overgenomen vestigingen opereren onder de merknaam De Meeuw. Dit vanwege de kracht en bekendheid van die merknaam.

De nieuwe eigenaar heeft plannen om te investeren in de vestigingen. “Vooral de bemande De Meeuw-tankstations in Rilland en Bergen op Zoom bieden, al dan niet met partners, uitbreidingskansen zonder aan de karaktereigenschappen te tornen”, aldus commercieel directeur Piet-Hein Bogaers.

Prijsstelling

”Die eigenschappen omvatten een aantrekkelijke prijsstelling, een persoonlijke en uitermate klantvriendelijke aanpak en een veelheid aan diensten, van een uitgebreide shop met lunchmogelijkheden en verkoop van streekproducten tot een autowasstraat voor personenauto’s en vrachtwagens.”

Het station in Rilland ligt vlakbij de A4/A58 een heeft tien opstelplaatsen voor personenauto’s en acht voor vrachtauto’s. Daarnaast is er een snackcorner en een carwash, ook voor trucks. De bemande vestiging in Bergen op Zoom omvat tien tankplaatsen voor personenauto’s en twee voor vrachtwagens, een shop, enkele wasboxen en een wasstraat voor personenauto’s. Het bemande station in Hoogerheide heeft zes pompen voor personenauto’s, een shop en zes wasplaatsen. Het onbemande station in Bergen op Zoom beschikt over vier pompen voor personenauto’s.

Vollenhoven Olie

Het Tilburgse bedrijf Vollenhoven Olie is een zelfstandige handelaar in brandstoffen en (speciale) smeermiddelen. Het bedrijf bestaat dit jaar 120 jaar en richt zich vooral op Zuid-Nederland. Het netwerk bestaat na de overname uit zo’n tachtig bemande en onbemande vestigingen.

Lees ook: Lukoil neemt achttien stations over van Auto Maas

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.