BP opent door veiling verkregen snelwegstation aan A16

Oliemaatschappij BP heeft de omkleuring van het voormalige Esso-station Sandelingen aan de A16 afgerond. Maandag vond de opening van de vestiging plaats. De Britse oliereus verkreeg de locatie bij Hendrik-Ido-Ambacht tijdens de veiling van snelwegstations afgelopen september. De vestiging was tot dat moment in handen van brandstofhandelaar Vissers Olie.

BP bood tijdens de veiling echter meer dan het bedrijf uit Horst, namelijk 5,5 miljoen euro. Hoeveel Vissers Olie over had voor het behoud van het station langs de A16 is niet bekendgemaakt.

Brandstoffen

Bij het nieuwe BP-station kan zeven dagen per week, 24 uur per dag worden getankt. Het beschikt over negen pompeilanden met in totaal vijftien opstelplaatsen waar de gebruikelijke brandstoffen worden aangeboden, waaronder lpg. Ook kunnen klanten er de premium brandstoffen BP Ultimate-benzine en -diesel tanken. Tevens is het tankstation uitgerust met vijf ’high-speed’ dieselpompen en twee opstelplaatsen voor Ad Blue voor vrachtverkeer.

BP Sandelingen beschikt over een Wild Bean Cafe, dat in het weekend is geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur en op de andere dagen van 06.00 uur tot 19.00 uur. De vestiging heeft ook een ’five star’ toiletruimte. Die ruimte is uitgerust met professionele apparatuur, zoals turbodrogers voor het drogen van de handen, en er is extra aandacht besteed aan de verzorging en uitstraling. BigBrother verzorgde de beveiliging van het station.

Lees ook: Veiling van snelwegstations vooral feestje voor schatkist

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BP opent door veiling verkregen snelwegstation aan A16 | TankPro.nl

BP opent door veiling verkregen snelwegstation aan A16

Oliemaatschappij BP heeft de omkleuring van het voormalige Esso-station Sandelingen aan de A16 afgerond. Maandag vond de opening van de vestiging plaats. De Britse oliereus verkreeg de locatie bij Hendrik-Ido-Ambacht tijdens de veiling van snelwegstations afgelopen september. De vestiging was tot dat moment in handen van brandstofhandelaar Vissers Olie.

BP bood tijdens de veiling echter meer dan het bedrijf uit Horst, namelijk 5,5 miljoen euro. Hoeveel Vissers Olie over had voor het behoud van het station langs de A16 is niet bekendgemaakt.

Brandstoffen

Bij het nieuwe BP-station kan zeven dagen per week, 24 uur per dag worden getankt. Het beschikt over negen pompeilanden met in totaal vijftien opstelplaatsen waar de gebruikelijke brandstoffen worden aangeboden, waaronder lpg. Ook kunnen klanten er de premium brandstoffen BP Ultimate-benzine en -diesel tanken. Tevens is het tankstation uitgerust met vijf ’high-speed’ dieselpompen en twee opstelplaatsen voor Ad Blue voor vrachtverkeer.

BP Sandelingen beschikt over een Wild Bean Cafe, dat in het weekend is geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur en op de andere dagen van 06.00 uur tot 19.00 uur. De vestiging heeft ook een ’five star’ toiletruimte. Die ruimte is uitgerust met professionele apparatuur, zoals turbodrogers voor het drogen van de handen, en er is extra aandacht besteed aan de verzorging en uitstraling. BigBrother verzorgde de beveiliging van het station.

Lees ook: Veiling van snelwegstations vooral feestje voor schatkist

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.