BrandOil opent vlaggenschip-station in thuisstad Zutphen

BrandOil opent maandag 22 december haar nieuwe tankstation in Zutphen. De nieuwe locatie is het vlaggenschip van de Gelderse brandstofhandelaar en is gevestigd bij bedrijventerrein De Mars. ”Dit moet ons grootste en mooiste station worden”, zei BrandOil-directeur Cor Brandsma in een eerder stadium. “Hier willen we laten zien wat we kunnen.”

De locatie heeft een shop van ongeveer tweehonderd vierkante meter en beschikt over vijf pompeilanden, waarvan er één bestemd is voor trucks. Ook is er bij het station in Zutphen een carwash, bestaande uit een roll-over en drie zelfwasboxen.

Bakery

De inrichting van de pompshop wijkt af van wat gebruikelijk is in de petrolsector. De traditionele kooi maakt plaats voor betaalmogelijkheden bij een lange, lage counter bij de bakery, die het centrale deel van de shop vormt.

Naast de traditionele brandstoffen benzine, diesel en lpg gaat BrandOil ook Blue One en Ad Blue verkopen. De nieuwe vestiging is een vervanger van een tankstation elders in de stad, die moet verdwijnen. Het oude station gaat dicht op het moment dat de nieuwe locatie de deuren opent.

BrandOil

De brandstofhandelaar is actief op de oliemarkt sinds 1982 en heeft het hoofdkantoor in Zutphen. Het heeft ongeveer honderd tankstations, voornamelijk onder BrandOIl- en Amigo-vlag. Eerstgenoemde is het bemande merk, Amigo is een onbemande formule. Grofweg de helft van de honderd locaties zijn onbemand.

Houdt de website van TankPro in de gaten voor een impressie van het nieuwe station en een interview met Brandsma.

Lees ook: BrandOil kiest voor afwijkend shopconcept in ‘vlaggenschip’

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BrandOil opent vlaggenschip-station in thuisstad Zutphen | TankPro.nl

BrandOil opent vlaggenschip-station in thuisstad Zutphen

BrandOil opent maandag 22 december haar nieuwe tankstation in Zutphen. De nieuwe locatie is het vlaggenschip van de Gelderse brandstofhandelaar en is gevestigd bij bedrijventerrein De Mars. ”Dit moet ons grootste en mooiste station worden”, zei BrandOil-directeur Cor Brandsma in een eerder stadium. “Hier willen we laten zien wat we kunnen.”

De locatie heeft een shop van ongeveer tweehonderd vierkante meter en beschikt over vijf pompeilanden, waarvan er één bestemd is voor trucks. Ook is er bij het station in Zutphen een carwash, bestaande uit een roll-over en drie zelfwasboxen.

Bakery

De inrichting van de pompshop wijkt af van wat gebruikelijk is in de petrolsector. De traditionele kooi maakt plaats voor betaalmogelijkheden bij een lange, lage counter bij de bakery, die het centrale deel van de shop vormt.

Naast de traditionele brandstoffen benzine, diesel en lpg gaat BrandOil ook Blue One en Ad Blue verkopen. De nieuwe vestiging is een vervanger van een tankstation elders in de stad, die moet verdwijnen. Het oude station gaat dicht op het moment dat de nieuwe locatie de deuren opent.

BrandOil

De brandstofhandelaar is actief op de oliemarkt sinds 1982 en heeft het hoofdkantoor in Zutphen. Het heeft ongeveer honderd tankstations, voornamelijk onder BrandOIl- en Amigo-vlag. Eerstgenoemde is het bemande merk, Amigo is een onbemande formule. Grofweg de helft van de honderd locaties zijn onbemand.

Houdt de website van TankPro in de gaten voor een impressie van het nieuwe station en een interview met Brandsma.

Lees ook: BrandOil kiest voor afwijkend shopconcept in ‘vlaggenschip’

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.