OOTW bereikt mijlpaal van tienduizend deelnemers

Opleidingsinstituut voor tankstations en wasbedrijven OOTW heeft deze week de tienduizendste leerling verwelkomd. Tijdens de training Gastvrijheid werd de mijlpaal bereikt. Op de trainingslocatie in Nieuwegein werd de leerling een cadeaubon en een bos bloemen overhandigd.

Het aantal van tienduizend deelnemers is snel bereikt. In juli van dit jaar werd nog de vijfduizendste deelnemer verwelkomd. Het opleidingsinstituut kijkt dan ook terug op een succesvolle periode. Paola Franquinet van OOTW licht toe: “Het is een goed teken dat er al tienduizend deelnemers gebruik hebben gemaakt van het trainingsaanbod. Op deze manier wordt de branche steeds professioneler.”

Tankstations

OOTW staat voor Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Tankstations en Wasbedrijven en heeft een uitgebreid aanbod van trainingen en gratis e-learnings; van actief verkopen tot overvalpreventie. Al deze trainingen zijn beschikbaar voor alle medewerkers in de branche, ongeacht waar ze werkzaam zijn, via een gratis account op mijnbranchepaspoort.nl.

Onlangs is er nog een e-learning toegevoegd, waarbij de nadruk ligt op naleving van de milieuregels, zowel voor ondernemers als voor personeel. Tegelijkertijd is er een Handboek Milieuzorg Tankstations gepresenteerd, dat ook digitaal beschikbaar is.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OOTW bereikt mijlpaal van tienduizend deelnemers | TankPro.nl

OOTW bereikt mijlpaal van tienduizend deelnemers

Opleidingsinstituut voor tankstations en wasbedrijven OOTW heeft deze week de tienduizendste leerling verwelkomd. Tijdens de training Gastvrijheid werd de mijlpaal bereikt. Op de trainingslocatie in Nieuwegein werd de leerling een cadeaubon en een bos bloemen overhandigd.

Het aantal van tienduizend deelnemers is snel bereikt. In juli van dit jaar werd nog de vijfduizendste deelnemer verwelkomd. Het opleidingsinstituut kijkt dan ook terug op een succesvolle periode. Paola Franquinet van OOTW licht toe: “Het is een goed teken dat er al tienduizend deelnemers gebruik hebben gemaakt van het trainingsaanbod. Op deze manier wordt de branche steeds professioneler.”

Tankstations

OOTW staat voor Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Tankstations en Wasbedrijven en heeft een uitgebreid aanbod van trainingen en gratis e-learnings; van actief verkopen tot overvalpreventie. Al deze trainingen zijn beschikbaar voor alle medewerkers in de branche, ongeacht waar ze werkzaam zijn, via een gratis account op mijnbranchepaspoort.nl.

Onlangs is er nog een e-learning toegevoegd, waarbij de nadruk ligt op naleving van de milieuregels, zowel voor ondernemers als voor personeel. Tegelijkertijd is er een Handboek Milieuzorg Tankstations gepresenteerd, dat ook digitaal beschikbaar is.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.