Bekijk de video van het Nationaal Tankstation Congres

Het Nationaal Tankstation Congres van dinsdag 11 november in Maarssen is door zo’n 140 mensen bezocht. Tijdens het congres gaven diverse topsprekers hun visie op de toekomst van alternatieve brandstoffen en de clustering in de tankstationbranche. Bekijk hieronder een sfeervideo van het congres, met reacties van bezoekers.

 

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bekijk de video van het Nationaal Tankstation Congres | TankPro.nl

Bekijk de video van het Nationaal Tankstation Congres

Het Nationaal Tankstation Congres van dinsdag 11 november in Maarssen is door zo’n 140 mensen bezocht. Tijdens het congres gaven diverse topsprekers hun visie op de toekomst van alternatieve brandstoffen en de clustering in de tankstationbranche. Bekijk hieronder een sfeervideo van het congres, met reacties van bezoekers.

 

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.