Bekijk de video van de Tankstation Vakbeurs 2014

Zo’n 750 mensen bezochten de Tankstation Vakbeurs op 11 november in Maarssen. Met ruim veertig exposanten, een uitgebreid programma aan workshops en volop mogelijkheden om te netwerken was het een geslaagde dag voor alle deelnemers. Bekijk hieronder een video van de Tankstation Vakbeurs, met reacties van bezoekers.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bekijk de video van de Tankstation Vakbeurs 2014 | TankPro.nl

Bekijk de video van de Tankstation Vakbeurs 2014

Zo’n 750 mensen bezochten de Tankstation Vakbeurs op 11 november in Maarssen. Met ruim veertig exposanten, een uitgebreid programma aan workshops en volop mogelijkheden om te netwerken was het een geslaagde dag voor alle deelnemers. Bekijk hieronder een video van de Tankstation Vakbeurs, met reacties van bezoekers.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.