TankPro, Tankstation Vakbeurs

Tankstation Vakbeurs met 750 bezoekers groot succes

De eerste editie van de Tankstation Vakbeurs is door maar liefst 750 mensen uit de tankstationsector bezocht. En 140 bezoekers namen ook deel aan het Nationaal Tankstation Congres. “Het is echt bijzonder dat zo veel mensen uit de sector vandaag aanwezig zijn geweest”, vertelt organisator Joan Blaas van TankPro.nl. “De Tankstation Vakbeurs is hiermee een groot succes.”

De dag trapte af met de eerste editie van het Nationaal Tankstation Congres. Diverse topsprekers gaven hierbij hun visie op de huidige ontwikkelingen in de tankstationbranche.

Alternatieve brandstoffen

Pomphouders werden geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van alternatieve brandstoffen, zoals CNG, LNG, waterstof, batterij-elektrisch en GTL. En de kansen die deze brandstoffen bieden voor pomphouders. Onder meer Petra van Stijn, tankstation-ondernemer in Arnhem en voorzitter van brancheorganisatie Beta en Clemens van Hulten, ondernemer in Helvoirt en voorzitter van Bovag Tankstations, gingen hierover in debat met elkaar en de aanwezigen.

Sprekers voor dit onderdeel waren: Pieter Wouters, projectleider duurzame brandstofvisie, Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Josefine Ahlstrom, Vice President Business Development, Downstream Fuels, Base oils & Biofuels van Argus. Guy de Kort, Vice President GTL bij Shell. Jaap Oldenziel, Manager Industrial Affairs van Air Liquide. Ritsaart van Montfrans, oprichter The New Motion. Erik Kemink, CEO van CNG Net en LNG 24.

Pomhouders

In het tweede deel van het congres werden de aanwezige pomphouders uitgedaagd en geprikkeld door de sprekers. Want pomphouders die stilstaan, gaan de strijd verliezen als het gaat om ‘eten of gegeten worden’.

Sprekers van dit onderdeel waren Gerrit Ruitinga, ex-CEO Global Business and North West Europe bij Q8 Petroleum. Peter Groen, managing director van Salland Olie. Ewout Klok, Shell-ondernemer en voorzitter van inkoopcoöperatie De Vrije Pomp (Peut). En Erik de Vries, directeur van branchevereniging voor brandstofhandelaren Nove.

Lees binnenkort op TankPro.nl een uitgebreid verslag van het Tankstation Congres. Ook zijn dan de presentaties te downloaden.

Tankstation Vakbeurs

’s Middags gingen de ruim 750 bezoekers langs bij de 40 exposanten op de vakbeurs, die hun nieuwste innovaties voor de tankstationbranche lieten zien. Ook waren er 18 verschillende workshops over belangrijke tankstation-onderwerpen te volgen. De dag werd afgesloten met een borrel en een barbecue.

“Na het succes van vandaag komt er zeker een volgende editie van de Tankstation Vakbeurs”, kondigt Blaas alvast aan. “We zullen hierover binnenkort op TankPro.nl meer bekendmaken.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation Vakbeurs met 750 bezoekers groot succes | TankPro.nl
TankPro, Tankstation Vakbeurs

Tankstation Vakbeurs met 750 bezoekers groot succes

De eerste editie van de Tankstation Vakbeurs is door maar liefst 750 mensen uit de tankstationsector bezocht. En 140 bezoekers namen ook deel aan het Nationaal Tankstation Congres. “Het is echt bijzonder dat zo veel mensen uit de sector vandaag aanwezig zijn geweest”, vertelt organisator Joan Blaas van TankPro.nl. “De Tankstation Vakbeurs is hiermee een groot succes.”

De dag trapte af met de eerste editie van het Nationaal Tankstation Congres. Diverse topsprekers gaven hierbij hun visie op de huidige ontwikkelingen in de tankstationbranche.

Alternatieve brandstoffen

Pomphouders werden geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van alternatieve brandstoffen, zoals CNG, LNG, waterstof, batterij-elektrisch en GTL. En de kansen die deze brandstoffen bieden voor pomphouders. Onder meer Petra van Stijn, tankstation-ondernemer in Arnhem en voorzitter van brancheorganisatie Beta en Clemens van Hulten, ondernemer in Helvoirt en voorzitter van Bovag Tankstations, gingen hierover in debat met elkaar en de aanwezigen.

Sprekers voor dit onderdeel waren: Pieter Wouters, projectleider duurzame brandstofvisie, Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Josefine Ahlstrom, Vice President Business Development, Downstream Fuels, Base oils & Biofuels van Argus. Guy de Kort, Vice President GTL bij Shell. Jaap Oldenziel, Manager Industrial Affairs van Air Liquide. Ritsaart van Montfrans, oprichter The New Motion. Erik Kemink, CEO van CNG Net en LNG 24.

Pomhouders

In het tweede deel van het congres werden de aanwezige pomphouders uitgedaagd en geprikkeld door de sprekers. Want pomphouders die stilstaan, gaan de strijd verliezen als het gaat om ‘eten of gegeten worden’.

Sprekers van dit onderdeel waren Gerrit Ruitinga, ex-CEO Global Business and North West Europe bij Q8 Petroleum. Peter Groen, managing director van Salland Olie. Ewout Klok, Shell-ondernemer en voorzitter van inkoopcoöperatie De Vrije Pomp (Peut). En Erik de Vries, directeur van branchevereniging voor brandstofhandelaren Nove.

Lees binnenkort op TankPro.nl een uitgebreid verslag van het Tankstation Congres. Ook zijn dan de presentaties te downloaden.

Tankstation Vakbeurs

’s Middags gingen de ruim 750 bezoekers langs bij de 40 exposanten op de vakbeurs, die hun nieuwste innovaties voor de tankstationbranche lieten zien. Ook waren er 18 verschillende workshops over belangrijke tankstation-onderwerpen te volgen. De dag werd afgesloten met een borrel en een barbecue.

“Na het succes van vandaag komt er zeker een volgende editie van de Tankstation Vakbeurs”, kondigt Blaas alvast aan. “We zullen hierover binnenkort op TankPro.nl meer bekendmaken.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.