Tankstation afsluiten op afstand biedt ondernemer kostenbesparing

Een medewerker die het tankstation afsluit, heeft meestal toezicht van een beveiliger. In de cao is echter afgesproken dat er getest mag worden met toezicht op afstand bij het afsluiten. Diverse partijen in de petrolbranche zijn hier al mee bezig, omdat de kosten voor beveiliging op deze manier worden teruggedrongen. Maar wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken? Daarover geeft beveiligingsexpert BigBrother een workshop tijdens de Tankstation Vakbeurs op 11 november 2014 in Maarssen.

”De sluitingsbegeleiding op afstand betekent zeker niet dat het minder veilig wordt”, licht commercieel directeur Aart van Rooijen toe. ”Wel is er een aantal zaken waar je op moet letten. Daarover krijgen ondernemers uitleg tijdens de sessie.” Ook krijgen de deelnemers tips en handvatten om deze nieuwe vorm van sluitingsbegeleiding op hun station toe te passen.

Klantgedrag

In een tweede workshop komt het BigBrother Business Intelligence-systeem aan bod. Al drie jaar lang wordt bij diverse stations het klantgedrag gemeten met behulp van onder meer camera’s. Hoeveel tankende klanten bestellen eigenlijk een broodje of wassen hun auto?

Deze en andere gedragskenmerken worden gemeten door het systeem en daaruit komen interessante inzichten naar voren. Welke dat zijn, vertelt BigBrother tijdens de workshop. Ook krijgen deelnemers tips en handvatten mee over hoe zij hier hun voordeel mee kunnen doen op hun eigen stations.

Tijdens de Tankstation Vakbeurs op 11 november 2014 in Maarssen geeft BigBrother twee workshops over bovenstaande onderwerpen. Tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen kunnen zich gratis inschrijven voor het evenement en krijgen daarmee ook toegang tot alle workshops.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation afsluiten op afstand biedt ondernemer kostenbesparing | TankPro.nl

Tankstation afsluiten op afstand biedt ondernemer kostenbesparing

Een medewerker die het tankstation afsluit, heeft meestal toezicht van een beveiliger. In de cao is echter afgesproken dat er getest mag worden met toezicht op afstand bij het afsluiten. Diverse partijen in de petrolbranche zijn hier al mee bezig, omdat de kosten voor beveiliging op deze manier worden teruggedrongen. Maar wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken? Daarover geeft beveiligingsexpert BigBrother een workshop tijdens de Tankstation Vakbeurs op 11 november 2014 in Maarssen.

”De sluitingsbegeleiding op afstand betekent zeker niet dat het minder veilig wordt”, licht commercieel directeur Aart van Rooijen toe. ”Wel is er een aantal zaken waar je op moet letten. Daarover krijgen ondernemers uitleg tijdens de sessie.” Ook krijgen de deelnemers tips en handvatten om deze nieuwe vorm van sluitingsbegeleiding op hun station toe te passen.

Klantgedrag

In een tweede workshop komt het BigBrother Business Intelligence-systeem aan bod. Al drie jaar lang wordt bij diverse stations het klantgedrag gemeten met behulp van onder meer camera’s. Hoeveel tankende klanten bestellen eigenlijk een broodje of wassen hun auto?

Deze en andere gedragskenmerken worden gemeten door het systeem en daaruit komen interessante inzichten naar voren. Welke dat zijn, vertelt BigBrother tijdens de workshop. Ook krijgen deelnemers tips en handvatten mee over hoe zij hier hun voordeel mee kunnen doen op hun eigen stations.

Tijdens de Tankstation Vakbeurs op 11 november 2014 in Maarssen geeft BigBrother twee workshops over bovenstaande onderwerpen. Tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen kunnen zich gratis inschrijven voor het evenement en krijgen daarmee ook toegang tot alle workshops.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.