’Apps geven pomphouder meer mogelijkheden voor klantenbinding’

Apps voor mobiele telefoons zijn inmiddels een bekend begrip. Ook in tankstationland zijn de toepassingen voor smartphones in opkomst. Maar hoe kun je daar als ondernemer je voordeel mee doen? Daarover bestaat nog veel onduidelijkheid. Software-ontwikkelaar Lodder Applicaties geeft tijdens de Tankstation Vakbeurs op 11 november in Maarssen een workshop over dit onderwerp.

Daarin wordt aan ondernemers duidelijk gemaakt welke voordelen de diverse apps bieden en hoe deze kunnen worden toegepast. ”Bijvoorbeeld op het gebied van contactloos en straks ook mobiel betalen, zijn er diverse mogelijkheden”, legt commercieel directeur Klaas Weede van Lodder uit. ”Ook biedt het interessante opties om de binding met de klanten te vergroten. Bijvoorbeeld door hem via de smartphone specifieke aanbiedingen te doen als hij een aantal maanden klant is bij jouw station.”

Dashboard

Daarnaast geeft het bedrijf een workshop over het Lodder Dashboard 5. Daarmee kunnen pomphouders informatie managen. Een tankstation-ondernemer heeft vaak de beschikking over zeer veel gegevens. bijvoorbeeld over productverkoop en klantgedrag.

”De kunst is om de juiste gegevens naar boven te halen die nodig zijn voor je bedrijf. Daarmee kunnen diverse analyses worden gemaakt, die je verder helpen om het rendement van je station te verhogen”, legt Weeda uit.

Software

Sowieso is er de laatste tijd veel veranderd bij de software-ontwikkelaar en in hun producten. Daarom geeft het Gorcumse bedrijf ook een korte algemene presentatie van vijftien minuten over Lodder in 2015.

Tijdens de Tankstation Vakbeurs op 11 november 2014 in Maarssen geeft Lodder drie workshops over bovenstaande onderwerpen. Tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen kunnen zich gratis inschrijven voor dit evenement en krijgen daarmee ook toegang tot alle workshops.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

’Apps geven pomphouder meer mogelijkheden voor klantenbinding’ | TankPro.nl

’Apps geven pomphouder meer mogelijkheden voor klantenbinding’

Apps voor mobiele telefoons zijn inmiddels een bekend begrip. Ook in tankstationland zijn de toepassingen voor smartphones in opkomst. Maar hoe kun je daar als ondernemer je voordeel mee doen? Daarover bestaat nog veel onduidelijkheid. Software-ontwikkelaar Lodder Applicaties geeft tijdens de Tankstation Vakbeurs op 11 november in Maarssen een workshop over dit onderwerp.

Daarin wordt aan ondernemers duidelijk gemaakt welke voordelen de diverse apps bieden en hoe deze kunnen worden toegepast. ”Bijvoorbeeld op het gebied van contactloos en straks ook mobiel betalen, zijn er diverse mogelijkheden”, legt commercieel directeur Klaas Weede van Lodder uit. ”Ook biedt het interessante opties om de binding met de klanten te vergroten. Bijvoorbeeld door hem via de smartphone specifieke aanbiedingen te doen als hij een aantal maanden klant is bij jouw station.”

Dashboard

Daarnaast geeft het bedrijf een workshop over het Lodder Dashboard 5. Daarmee kunnen pomphouders informatie managen. Een tankstation-ondernemer heeft vaak de beschikking over zeer veel gegevens. bijvoorbeeld over productverkoop en klantgedrag.

”De kunst is om de juiste gegevens naar boven te halen die nodig zijn voor je bedrijf. Daarmee kunnen diverse analyses worden gemaakt, die je verder helpen om het rendement van je station te verhogen”, legt Weeda uit.

Software

Sowieso is er de laatste tijd veel veranderd bij de software-ontwikkelaar en in hun producten. Daarom geeft het Gorcumse bedrijf ook een korte algemene presentatie van vijftien minuten over Lodder in 2015.

Tijdens de Tankstation Vakbeurs op 11 november 2014 in Maarssen geeft Lodder drie workshops over bovenstaande onderwerpen. Tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen kunnen zich gratis inschrijven voor dit evenement en krijgen daarmee ook toegang tot alle workshops.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.