congres

Workshops tijdens de Tankstation Vakbeurs op 11 november

Tijdens de Tankstation Vakbeurs 2014 op dinsdag 11 november in Maarssen (Utrecht) worden doorlopend diverse workshops gehouden. Tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen kunnen zich gratis registreren voor dit evenement en krijgen daarmee toegang tot alle workshops.

Bekijk het volledige programma via: www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/workshops/

De Wet Werk en Zekerheid: bent u er klaar voor?

Op het gebied van arbeidscontracten gaat veel veranderen door nieuwe wetgeving. Hoe lang mogen werknemers bijvoorbeeld op tijdelijke contracten werken? En wat is een transitie-vergoeding? Beta-juristen Tim Schoenmakers en Jolanda Vink zijn tot in detail bekend met de nieuwe wet én met de uitzonderingen voor de tankstation-sector.

IT-innovaties en de Petrolmarkt

De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Mobiel betalen, iPads en Google Glass hebben hun weg naar de gebruiker al gevonden. En hoewel sommige innovaties nog ver weg lijken, kunnen tankstation-ondernemers er toch nu al hun voordeel mee doen. Sofware-ontwikkelaar Extendas legt uit hoe.

Verhoog je rendement door goed ’wet stock management’

In de tankstation-wereld zijn grote voorraadverliezen geen uitzondering, bijvoorbeeld door diefstal en temperatuurverschillen. Voor ondernemers kan dit jaarlijks duizenden euro’s omzet schelen. Goed voorraadbeheer kan deze verliezen reduceren. Totaalleverancier Mokobouw legt uit hoe.

Schrijf je nu in voor de Tankstation Vakbeurs via: www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/registratie/

Op de beurs zijn nog veel meer workshops te bezoeken:

 • Haal meer rendement uit non-food – Newco Europe
 • Het tankstation veilig sluiten op afstand – BigBrother
 • Verbeter de klantbeleving met gemotiveerd personeel – Pompkracht
 • Laat uw klant nog makkelijker betalen! – Tokheim
 • Brandstof voor uw tankstation of wasstraat – BigBrother
 • Hamer vertelt over hun deelname aan de Dakar-rally – Hamer
 • De kansen van apps met Lodder – Lodder Applicaties
 • Multimedia aan de pomp – Mokobouw
 • Lodder 2015 in 15 minuten – Lodder Applicaties
 • Grip op uw shop met het Lodder 5 dashboard – Lodder Applicaties
 • Bekijk hier het volledige programma via: www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/workshops/

Toegang

Tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen kunnen zich gratis registreren voor de Tankstation Vakbeurs en krijgen daarmee toegang tot alle workshops.

Schrijf je nu in voor dit evenement via: www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/registratie/

Congres

Op de Tankstation Vakbeurs vindt ook het Nationaal Tankstation Congres plaats, waarbij aandacht wordt besteed aan de brandstofmix van de toekomst en de clustering in de branche. Voor dit congres geldt een eigen bijdrage.

Bekijk het congresprogramma via: www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/congres/

Beurs

Op het evenement zijn 40 exposanten met een stand aanwezig op de beursvloer. Leveranciers voor de shop, het voorterrein én de carwash laten hier hun nieuwste producten en diensten zien. Toegang tot de beursvloer is gratis voor tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Workshops tijdens de Tankstation Vakbeurs op 11 november | TankPro.nl
congres

Workshops tijdens de Tankstation Vakbeurs op 11 november

Tijdens de Tankstation Vakbeurs 2014 op dinsdag 11 november in Maarssen (Utrecht) worden doorlopend diverse workshops gehouden. Tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen kunnen zich gratis registreren voor dit evenement en krijgen daarmee toegang tot alle workshops.

Bekijk het volledige programma via: www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/workshops/

De Wet Werk en Zekerheid: bent u er klaar voor?

Op het gebied van arbeidscontracten gaat veel veranderen door nieuwe wetgeving. Hoe lang mogen werknemers bijvoorbeeld op tijdelijke contracten werken? En wat is een transitie-vergoeding? Beta-juristen Tim Schoenmakers en Jolanda Vink zijn tot in detail bekend met de nieuwe wet én met de uitzonderingen voor de tankstation-sector.

IT-innovaties en de Petrolmarkt

De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Mobiel betalen, iPads en Google Glass hebben hun weg naar de gebruiker al gevonden. En hoewel sommige innovaties nog ver weg lijken, kunnen tankstation-ondernemers er toch nu al hun voordeel mee doen. Sofware-ontwikkelaar Extendas legt uit hoe.

Verhoog je rendement door goed ’wet stock management’

In de tankstation-wereld zijn grote voorraadverliezen geen uitzondering, bijvoorbeeld door diefstal en temperatuurverschillen. Voor ondernemers kan dit jaarlijks duizenden euro’s omzet schelen. Goed voorraadbeheer kan deze verliezen reduceren. Totaalleverancier Mokobouw legt uit hoe.

Schrijf je nu in voor de Tankstation Vakbeurs via: www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/registratie/

Op de beurs zijn nog veel meer workshops te bezoeken:

 • Haal meer rendement uit non-food – Newco Europe
 • Het tankstation veilig sluiten op afstand – BigBrother
 • Verbeter de klantbeleving met gemotiveerd personeel – Pompkracht
 • Laat uw klant nog makkelijker betalen! – Tokheim
 • Brandstof voor uw tankstation of wasstraat – BigBrother
 • Hamer vertelt over hun deelname aan de Dakar-rally – Hamer
 • De kansen van apps met Lodder – Lodder Applicaties
 • Multimedia aan de pomp – Mokobouw
 • Lodder 2015 in 15 minuten – Lodder Applicaties
 • Grip op uw shop met het Lodder 5 dashboard – Lodder Applicaties
 • Bekijk hier het volledige programma via: www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/workshops/

Toegang

Tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen kunnen zich gratis registreren voor de Tankstation Vakbeurs en krijgen daarmee toegang tot alle workshops.

Schrijf je nu in voor dit evenement via: www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/registratie/

Congres

Op de Tankstation Vakbeurs vindt ook het Nationaal Tankstation Congres plaats, waarbij aandacht wordt besteed aan de brandstofmix van de toekomst en de clustering in de branche. Voor dit congres geldt een eigen bijdrage.

Bekijk het congresprogramma via: www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/congres/

Beurs

Op het evenement zijn 40 exposanten met een stand aanwezig op de beursvloer. Leveranciers voor de shop, het voorterrein én de carwash laten hier hun nieuwste producten en diensten zien. Toegang tot de beursvloer is gratis voor tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.