‘Technologische innovatie biedt veel kansen voor pomphouder’

De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Zo hebben mobiel betalen, iPads, Google Glass en gps-systemen hun weg naar de gebruiker al gevonden. En hoewel sommige innovaties nog ver van het tankstation verwijderd lijken, kan de petrol-exploitant er toch al zijn voordeel mee doen. Dat denkt directeur Marcel Cauli van software-ontwikkelaar Extendas.

Cauli geeft een workshop over deze innovaties en hun mogelijkheden tijdens de Tankstation Vakbeurs op 11 november 2014 in Maarssen (Utrecht). ”Je ziet dat de retail aan het veranderen is en dat bijvoorbeeld nieuwe manieren om loyaliteit te vergroten, hun intrede doen.” Daarmee kan de shopomzet worden vergroot, doordat de binding met de klant sterker wordt.

Betalingsverkeer

Ook op het gebied van betalingsverkeer zijn er nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld het zogeheten contactloos betalen. Onlangs deed minister Ivo Opstelten van Veiligheid de drie miljoenste ’touchless’ betaling. Ook het afrekenen met de mobiele telefoon is inmiddels geen zeldzaamheid meer en komt daarom aan bod tijdens de workshop.

Gedurende de sessie worden de deelnemers bewust gemaakt van de mogelijkheden die nieuwe innovaties bieden en op welke manieren deze kunnen worden ingezet om het rendement van het tankstation nog verder te vergroten.

Meer weten over deze onderwerpen? Bezoek de workshop van Extendas tijdens de Tankstation Vakbeurs op 11 november 2014 in Maarssen. Hier praat Marcel Cauli over hoe technologische innovaties optimaal kunnen worden ingezet voor verbetering van het bedrijfsresultaat. Bekijk een overzicht van de workshops op de vakbeurs voor tankstations via https://www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/workshops/

Lees ook: Programma Nationaal Tankstation Congres bekend

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Technologische innovatie biedt veel kansen voor pomphouder’ | TankPro.nl

‘Technologische innovatie biedt veel kansen voor pomphouder’

De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Zo hebben mobiel betalen, iPads, Google Glass en gps-systemen hun weg naar de gebruiker al gevonden. En hoewel sommige innovaties nog ver van het tankstation verwijderd lijken, kan de petrol-exploitant er toch al zijn voordeel mee doen. Dat denkt directeur Marcel Cauli van software-ontwikkelaar Extendas.

Cauli geeft een workshop over deze innovaties en hun mogelijkheden tijdens de Tankstation Vakbeurs op 11 november 2014 in Maarssen (Utrecht). ”Je ziet dat de retail aan het veranderen is en dat bijvoorbeeld nieuwe manieren om loyaliteit te vergroten, hun intrede doen.” Daarmee kan de shopomzet worden vergroot, doordat de binding met de klant sterker wordt.

Betalingsverkeer

Ook op het gebied van betalingsverkeer zijn er nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld het zogeheten contactloos betalen. Onlangs deed minister Ivo Opstelten van Veiligheid de drie miljoenste ’touchless’ betaling. Ook het afrekenen met de mobiele telefoon is inmiddels geen zeldzaamheid meer en komt daarom aan bod tijdens de workshop.

Gedurende de sessie worden de deelnemers bewust gemaakt van de mogelijkheden die nieuwe innovaties bieden en op welke manieren deze kunnen worden ingezet om het rendement van het tankstation nog verder te vergroten.

Meer weten over deze onderwerpen? Bezoek de workshop van Extendas tijdens de Tankstation Vakbeurs op 11 november 2014 in Maarssen. Hier praat Marcel Cauli over hoe technologische innovaties optimaal kunnen worden ingezet voor verbetering van het bedrijfsresultaat. Bekijk een overzicht van de workshops op de vakbeurs voor tankstations via https://www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/workshops/

Lees ook: Programma Nationaal Tankstation Congres bekend

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.