Hamer tekent contract voor onderhoud Total-stations

Installatie- en onderhoudsbedrijf Hamer gaat het onderhoud uitvoeren bij 263 Nederlandse tankstations van Total. Het bedrijf uit Apeldoorn zal bij 178 stations het totale onderhoud doen, bij 85 andere vestigingen een deel ervan.

De contractactiviteiten zijn onder andere: Elektra, pomponderhoud, HVAC, shopinrichting, tankinhoud-meetsystemen, prijzenborden, daken, perslucht, niveau-metingen, tankinstallaties, verlichting en voorterrein. De duur van het contract is vijf jaar, met een optie tot verlengen van tweemaal één jaar.

Tankstation

Voor dit contract heeft Hamer een aantal nieuwe, breed inzetbare, collega’s aangenomen.  Hieruit is het concept ’Man in the truck’ ontstaan: een vrachtwagen compleet ingericht met de meest voorkomende materialen voor een tankstation. Dit kan van alles zijn: bijvoorbeeld elektra, straatwerk of een nozzle of slang van een pomp.

De Franse oliemaatschappij Total behoort tot de ‘supermajors’, de vijf grootste oliemaatschappijen ter wereld, met bijna honderdduizend werknemers en actief in meer dan 130 landen. In Nederland hebben de Fransen bijna 350 vestigingen. Bij ruim twee derde daarvan kan Hamer aan de slag.

Lees ook: Total-directeur: bemande stations zijn prioriteit

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hamer tekent contract voor onderhoud Total-stations | TankPro.nl

Hamer tekent contract voor onderhoud Total-stations

Installatie- en onderhoudsbedrijf Hamer gaat het onderhoud uitvoeren bij 263 Nederlandse tankstations van Total. Het bedrijf uit Apeldoorn zal bij 178 stations het totale onderhoud doen, bij 85 andere vestigingen een deel ervan.

De contractactiviteiten zijn onder andere: Elektra, pomponderhoud, HVAC, shopinrichting, tankinhoud-meetsystemen, prijzenborden, daken, perslucht, niveau-metingen, tankinstallaties, verlichting en voorterrein. De duur van het contract is vijf jaar, met een optie tot verlengen van tweemaal één jaar.

Tankstation

Voor dit contract heeft Hamer een aantal nieuwe, breed inzetbare, collega’s aangenomen.  Hieruit is het concept ’Man in the truck’ ontstaan: een vrachtwagen compleet ingericht met de meest voorkomende materialen voor een tankstation. Dit kan van alles zijn: bijvoorbeeld elektra, straatwerk of een nozzle of slang van een pomp.

De Franse oliemaatschappij Total behoort tot de ‘supermajors’, de vijf grootste oliemaatschappijen ter wereld, met bijna honderdduizend werknemers en actief in meer dan 130 landen. In Nederland hebben de Fransen bijna 350 vestigingen. Bij ruim twee derde daarvan kan Hamer aan de slag.

Lees ook: Total-directeur: bemande stations zijn prioriteit

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.