26 standhouders geregistreerd voor Tankstation Vakbeurs

Meer dan twintig bedrijven uit de petrolbranche hebben zich al ingeschreven als standhouder op de Tankstation Vakbeurs, hét nieuwe evenement voor de tankstation-sector. Tijdens de vakbeurs op 11 november 2014 bij evenementenlocatie InnStyle in Maarssen (Utrecht) kunnen ondernemers en managers persoonlijk in gesprek gaan met toonaangevende partijen uit de branche. Onder andere PepsiCo, ShopXpress, Avia, BigBrother en Mokobouw zijn met een stand aanwezig op het evenement. De komende weken maakt organisator TankPro nog meer deelnemers bekend.

Diverse takken van de sector komen aan bod tijdens de beurs. Op shopgebied zijn onder andere de non-food groothandels NewCo, ShopXpress en e-sigarettenmerk Snoke aanwezig. Ook de foodbranche geeft acte de présence met voedingsmiddelen-fabrikant PepsiCo, specialist in bakkerij-producten Boboli en Affetto Plus, bekend van het bakeryconcept Per Szè en distributeur van diverse food- en drankenmerken.

Carwash

Naast aandacht voor de shop komen ook andere onderdelen van het tankstation aan bod: de carwash (WashTec), beveiliging (BigBrother) pomptechniek en brandstofopslag (Mokobouw), personeelsmanagement (Pompkracht) installatie- en elektrotechniek (De Kever) en brandstofadditieven (Xmile). Ook tankstationformule Avia exposeert op het petrolevenement.

Naast een vakbeurs vindt tijdens het evenement ook het Nationaal Tankstation Congres plaats, waar diverse topsprekers hun visie geven over actuele ontwikkelingen in de branche. Bekijk het congresprogramma via: www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/congres/

Inschrijving

Ook zijn er tijdens het evenement diverse workshops. Deze zijn gratis toegankelijk voor bezoekers uit de tankstation-branche. Net als de beursvloer, waar de standhouders hun nieuwste producten en diensten laten zien. Lezers van TankPro kunnen zich nu registreren en in een ontspannen en gezellige sfeer meer te weten komen over de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Schrijf u nu in voor de Tankstation Vakbeurs via https://www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/registratie/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.