tanken, tankpistool

Gemeente zoekt exploitant voor tankstation Sassenheim

Lokale overheden zijn lang niet altijd gelukkig met een nieuw tankstation. Exploitanten komen vaak in ellenlange procedures terecht, voordat ze eindelijk met de bouw kunnen beginnen. Toch kan het ook anders. De gemeente Teylingen, waar Sassenheim onder valt, wil graag een nieuw tankstation en heeft besloten zelf een locatie te ontwikkelen. Naar een exploitant wordt nog gezocht.

In 2011 is treinstation Sassenheim geopend. De gemeente wil graag de leefbaarheid in de omgeving verhogen. Een tankstation kan daaraan bijdragen, omdat het zorgt voor veel verkeer, ook in de avonduren. Eerder is in de omgeving al een vestiging van fastfoodketen McDonalds geopend.

Tankstation

Het nog te bouwen tankstation komt te liggen aan de Stationslaan, bij de oprit naar snelweg A44. Dat terrein ligt nu nog braak, maar de komst van de nieuwe locatie moet daar verandering in brengen. De gemeente wil het stuk grond langdurig verhuren en ziet het als een structurele inkomstenbron.

Eerst moet het bestemmingsplan worden herzien en moet met voorbereidende werkzaamheden worden gestart. De grond moet nog bouwrijp worden gemaakt. De lokale overheid start een inschrijfprocedure voor exploitanten en streeft er naar om het tankstation in 2015 te openen.

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “Gemeente zoekt exploitant voor tankstation Sassenheim”

Ir Johan Grootveld|01.05.14|11:52

Hebben ze al een layout plan voor dat terrein?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gemeente zoekt exploitant voor tankstation Sassenheim | TankPro.nl
tanken, tankpistool

Gemeente zoekt exploitant voor tankstation Sassenheim

Lokale overheden zijn lang niet altijd gelukkig met een nieuw tankstation. Exploitanten komen vaak in ellenlange procedures terecht, voordat ze eindelijk met de bouw kunnen beginnen. Toch kan het ook anders. De gemeente Teylingen, waar Sassenheim onder valt, wil graag een nieuw tankstation en heeft besloten zelf een locatie te ontwikkelen. Naar een exploitant wordt nog gezocht.

In 2011 is treinstation Sassenheim geopend. De gemeente wil graag de leefbaarheid in de omgeving verhogen. Een tankstation kan daaraan bijdragen, omdat het zorgt voor veel verkeer, ook in de avonduren. Eerder is in de omgeving al een vestiging van fastfoodketen McDonalds geopend.

Tankstation

Het nog te bouwen tankstation komt te liggen aan de Stationslaan, bij de oprit naar snelweg A44. Dat terrein ligt nu nog braak, maar de komst van de nieuwe locatie moet daar verandering in brengen. De gemeente wil het stuk grond langdurig verhuren en ziet het als een structurele inkomstenbron.

Eerst moet het bestemmingsplan worden herzien en moet met voorbereidende werkzaamheden worden gestart. De grond moet nog bouwrijp worden gemaakt. De lokale overheid start een inschrijfprocedure voor exploitanten en streeft er naar om het tankstation in 2015 te openen.

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “Gemeente zoekt exploitant voor tankstation Sassenheim”

Ir Johan Grootveld|01.05.14|11:52

Hebben ze al een layout plan voor dat terrein?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.