Nieuw evenement voor de petrolbranche: De Tankstation Vakbeurs

De Tankstation Vakbeurs is hét nieuwe evenement voor de Nederlandse tankstationbranche. De beurs vindt plaats op dinsdag 11 november 2014 in Maarssen, vlakbij Utrecht. Het gezellige evenement is voor tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren, managers en andere professionals uit de petrolsector dé mogelijkheid om nieuwe kennis op te doen voor verbetering van zowel tanken, betalen, carwash als shop. Vakblad TankPro.nl is organisator van het nieuwe evenement.

De laatste jaren moeten tankstation-ondernemers het land uit voor een beurs die alle facetten van een tankstation behandelt. Dat hoeft vanaf nu niet meer. Een rit naar Maarssen is genoeg om zich volledig te laten informeren over nieuwe brandstoffen, de laatste technische snufjes voor onder meer pompen en betalingsverkeer en de nieuwste ontwikkelingen op shopgebied.

Inspiratie

Ook is de beurs een dag vol beleving en inspiratie en de uitgelezen mogelijkheid om collega’s uit de branche te ontmoeten. Ondernemers kunnen er nieuwe ideeën opdoen om het rendement nog verder te verhogen. Gedurende de dag zijn er workshops, is er een congres met toonaangevende sprekers en zijn er uiteraard mogelijkheden om te netwerken. Daarnaast zijn vele toeleveranciers aanwezig met een stand op de beursvloer. Het volledige programma van de Tankstation Vakbeurs wordt binnenkort bekendgemaakt.

De beurs vindt plaats op evenementenlocatie InnStylein Maarssen, vlakbij Utrecht. Een open locatie in een sfeervolle omgeving met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

De Tankstation Vakbeurs is op dinsdag 11 november 2014: save the date!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Niels Singeling
Sales Manager TankPro.nl
niels.singeling@promediagroup.nl
076-303 03 77

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.