Bever Innovations neemt Europese tak van LSGC over

Producent van led-verlichting Bever heeft een onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Lighting Science Group (LSGC) overgenomen. Het gaat om de Emea-tak, die zich onder meer focust op de Europese petrolbranche. De Amerikaanse producent besloot om zijn activiteiten aan onze kant van de oceaan te stoppen. Daarin zag Bever een kans om te groeien in de Europese tankstationmarkt. Hoeveel geld met de overname is gemoeid, werd niet bekendgemaakt.

Door de stap wil Bever groeien in omzet en marktaandeel in de markten waar de Emea-tak actief is. Ook hoopt het door de overname met meer innovaties te komen als het gaat om led-verlichting.

Verlichting

”Bever Innovations koost voor een overname van het Emea-onderdeel van LSGC, nadat het Amerikaanse bedrijf had besloten om het Europese kantoor te sluiten per eind 2013”, zegt commercieel directeur Jeannot Bruggeling van Bever.

”De voor de hand liggende keuze voor de overname is een gedurfde stap richting de toekomst. Een win-winsituatie voor personeel en klanten van beide bedrijven. Door de teams van beide verlichtingsexperts samen te voegen, versnellen we de groei van het wereldwijde marktaandeel in led-verlichting.”

Petrolmarkt

Bever Innovations is een producent van led-verlichting, gestart in 1996. met een honderd procent focus op de wereldwijde petrolmarkt. Zo worden bijvoorbeeld de I-Catcher Price Displays in 45 verschillende landen gebruikt. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Zierikzee.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bever Innovations neemt Europese tak van LSGC over | TankPro.nl

Bever Innovations neemt Europese tak van LSGC over

Producent van led-verlichting Bever heeft een onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Lighting Science Group (LSGC) overgenomen. Het gaat om de Emea-tak, die zich onder meer focust op de Europese petrolbranche. De Amerikaanse producent besloot om zijn activiteiten aan onze kant van de oceaan te stoppen. Daarin zag Bever een kans om te groeien in de Europese tankstationmarkt. Hoeveel geld met de overname is gemoeid, werd niet bekendgemaakt.

Door de stap wil Bever groeien in omzet en marktaandeel in de markten waar de Emea-tak actief is. Ook hoopt het door de overname met meer innovaties te komen als het gaat om led-verlichting.

Verlichting

”Bever Innovations koost voor een overname van het Emea-onderdeel van LSGC, nadat het Amerikaanse bedrijf had besloten om het Europese kantoor te sluiten per eind 2013”, zegt commercieel directeur Jeannot Bruggeling van Bever.

”De voor de hand liggende keuze voor de overname is een gedurfde stap richting de toekomst. Een win-winsituatie voor personeel en klanten van beide bedrijven. Door de teams van beide verlichtingsexperts samen te voegen, versnellen we de groei van het wereldwijde marktaandeel in led-verlichting.”

Petrolmarkt

Bever Innovations is een producent van led-verlichting, gestart in 1996. met een honderd procent focus op de wereldwijde petrolmarkt. Zo worden bijvoorbeeld de I-Catcher Price Displays in 45 verschillende landen gebruikt. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Zierikzee.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.