avia duurzaam tankstation knevel hout alternatieve brandstof

AVIA rolt spaaractie voor clubs verder uit

AVIA heeft speciaal voor sportclubs en verenigingen een nieuwe vorm van sponsoring geïntroduceerd en gaat dit landelijk uitrollen. Met deze spaaractie kunnen clubleden extra geld verdienen voor hun club. “Met dit initiatief kunnen onze klanten hun eigen sportclub of vereniging steunen. Een welkome aanvulling in deze, voor verenigingen, vaak moeilijke tijden”, legt Retail en Marketing manager Arjan den Oudsten uit. De afgelopen periode heeft het van oorsprong Zwitserse bedrijf de actie getest en de organisatie is tevreden over de resultaten. Alle AVIA-dealers in Nederland kunnen aan de actie meedoen.

Veel clubs en verenigingen hebben het in deze tijden van economische tegenwind niet makkelijk. Gemeentes draaien regelmatig de subsidiekraan dicht of besluiten een behoorlijke verlaging toe te passen op de financiële steun aan bijvoorbeeld cultuurverenigingen of voetbalclubs.

Clubleden

“Mede daarom hebben we deze actie op touw gezet”, legt Den Oudsten uit. “Je kunt nu besluiten om de punten die je spaart bij AVIA te doneren aan jouw club. De club of vereniging kan deze punten verzilveren en vrij besteden naar gelang hun behoefte. Voor elke honderd liter die je tankt, spaar je twee euro voor de club. Als veel leden besluiten om met de actie mee te doen, kan de teller behoorlijk oplopen. Tot wel enkele duizenden euro’s. En met de actie kan ook een partner, buurman of vriend meedoen.”

Als tweehonderd autorijders sparen voor één club en ze rijden jaarlijks gemiddeld vijftienduizend kilometer, kan het gespaarde bedrag oplopen tot twaalfhonderd euro per jaar. Ook is er de mogelijkheid om flexibel te sparen. De hele opbrengst van het sparen kan naar de club gaan, maar klanten kunnen ook besluiten een deel zelf te houden en het andere deel van de opbrengst aan de club te doneren.

Lokaal

De reden dat AVIA deze vorm van sparen heeft ontwikkeld, is het versterken van het lokale accent van de formule. “We hebben een lokale inslag en deze actie is gericht om het lokale verenigingsleven te steunen.”

“Het geeft de dealers ook nog een mogelijkheid om op een sympathieke manier klanten aan zich te binden. Bovendien kan ik me voorstellen dat als clubleden vaak bij dezelfde vestiging tanken, er een nog betere binding ontstaat tussen de club en het pompstation. Dit past binnen de visie van AVIA, want wij kennen onze klanten.” Al hoeft de consument niet altijd bij dezelfde AVIA-locatie te tanken. Ze kunnen bij alle bemande AVIA-tankstations punten sparen voor hun club of vereniging.

Tom van Gurp

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AVIA rolt spaaractie voor clubs verder uit | TankPro.nl
avia duurzaam tankstation knevel hout alternatieve brandstof

AVIA rolt spaaractie voor clubs verder uit

AVIA heeft speciaal voor sportclubs en verenigingen een nieuwe vorm van sponsoring geïntroduceerd en gaat dit landelijk uitrollen. Met deze spaaractie kunnen clubleden extra geld verdienen voor hun club. “Met dit initiatief kunnen onze klanten hun eigen sportclub of vereniging steunen. Een welkome aanvulling in deze, voor verenigingen, vaak moeilijke tijden”, legt Retail en Marketing manager Arjan den Oudsten uit. De afgelopen periode heeft het van oorsprong Zwitserse bedrijf de actie getest en de organisatie is tevreden over de resultaten. Alle AVIA-dealers in Nederland kunnen aan de actie meedoen.

Veel clubs en verenigingen hebben het in deze tijden van economische tegenwind niet makkelijk. Gemeentes draaien regelmatig de subsidiekraan dicht of besluiten een behoorlijke verlaging toe te passen op de financiële steun aan bijvoorbeeld cultuurverenigingen of voetbalclubs.

Clubleden

“Mede daarom hebben we deze actie op touw gezet”, legt Den Oudsten uit. “Je kunt nu besluiten om de punten die je spaart bij AVIA te doneren aan jouw club. De club of vereniging kan deze punten verzilveren en vrij besteden naar gelang hun behoefte. Voor elke honderd liter die je tankt, spaar je twee euro voor de club. Als veel leden besluiten om met de actie mee te doen, kan de teller behoorlijk oplopen. Tot wel enkele duizenden euro’s. En met de actie kan ook een partner, buurman of vriend meedoen.”

Als tweehonderd autorijders sparen voor één club en ze rijden jaarlijks gemiddeld vijftienduizend kilometer, kan het gespaarde bedrag oplopen tot twaalfhonderd euro per jaar. Ook is er de mogelijkheid om flexibel te sparen. De hele opbrengst van het sparen kan naar de club gaan, maar klanten kunnen ook besluiten een deel zelf te houden en het andere deel van de opbrengst aan de club te doneren.

Lokaal

De reden dat AVIA deze vorm van sparen heeft ontwikkeld, is het versterken van het lokale accent van de formule. “We hebben een lokale inslag en deze actie is gericht om het lokale verenigingsleven te steunen.”

“Het geeft de dealers ook nog een mogelijkheid om op een sympathieke manier klanten aan zich te binden. Bovendien kan ik me voorstellen dat als clubleden vaak bij dezelfde vestiging tanken, er een nog betere binding ontstaat tussen de club en het pompstation. Dit past binnen de visie van AVIA, want wij kennen onze klanten.” Al hoeft de consument niet altijd bij dezelfde AVIA-locatie te tanken. Ze kunnen bij alle bemande AVIA-tankstations punten sparen voor hun club of vereniging.

Tom van Gurp

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.