Komt de Kerstman langs? Stuur de video naar TankPro

Camera’s komen de vreemdste zaken tegen bij tankstations. Een Kerstman die zijn slee even bijvult, een klant die ruziet met de tankslang, of amateurzangers die uit hun dak gaan. Bij een tankstations gebeuren de gekste dingen. En naar die vreemde, grappige of ontroerende momenten zijn de organisatie van de Benelux Benzinedag en TankPro op zoek. Maar daar hebben we uw hulp bij nodig.

Verbaast u zich wel eens als u uw eigen videobeelden bekijkt?  Gebeurt dit echt bij mijn tankstation?! Wellicht vraagt u zich af wat u met deze beelden moet? Wij doen een suggestie: opsturen naar TankPro! We ontvangen ze graag. Ook als u zelf een leuk idee heeft voor een video; aarzel niet, maak de video en stuur ‘m uiterlijk op 21 januari naar redactie@tankpro.nl. Tijdens de Benelux Benzinedag op 6 februari in Ede worden deze vertoond en kunnen uw collega’s zich verbazen over wat er gebeurt bij uw station.

Voor wie inspiratie op wil doen, deze camera’s zagen een wel heel opvallende gast voorbij komen:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Komt de Kerstman langs? Stuur de video naar TankPro | TankPro.nl

Komt de Kerstman langs? Stuur de video naar TankPro

Camera’s komen de vreemdste zaken tegen bij tankstations. Een Kerstman die zijn slee even bijvult, een klant die ruziet met de tankslang, of amateurzangers die uit hun dak gaan. Bij een tankstations gebeuren de gekste dingen. En naar die vreemde, grappige of ontroerende momenten zijn de organisatie van de Benelux Benzinedag en TankPro op zoek. Maar daar hebben we uw hulp bij nodig.

Verbaast u zich wel eens als u uw eigen videobeelden bekijkt?  Gebeurt dit echt bij mijn tankstation?! Wellicht vraagt u zich af wat u met deze beelden moet? Wij doen een suggestie: opsturen naar TankPro! We ontvangen ze graag. Ook als u zelf een leuk idee heeft voor een video; aarzel niet, maak de video en stuur ‘m uiterlijk op 21 januari naar redactie@tankpro.nl. Tijdens de Benelux Benzinedag op 6 februari in Ede worden deze vertoond en kunnen uw collega’s zich verbazen over wat er gebeurt bij uw station.

Voor wie inspiratie op wil doen, deze camera’s zagen een wel heel opvallende gast voorbij komen:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.