Ier Brian Donaldson tweede spreker op Benzinedag

De Ier Brian Donaldson is een van de sprekers tijdens de Benelux Benzinedag. Hij is COO van het Ierse oliebedrijf Maxol Group en werkt al bijna dertig jaar bij het bedrijf. Ook is Donaldson lid en een van de oprichters van de Noord-Ierse oliefederatie. Donaldson spreekt tijdens de Benzinedag over de omslag naar de nieuwe merkidentiteit Brio. Een herpositionering die Maxol vorig jaar is gestart en nu succesvol doorzet. Het evenement voor de tankstationbranche wordt gehouden op 6 februari 2014 in Ede. De organisatie is in handen van beveiligingsexpert BigBrother.

De Ier is bij Maxol verantwoordelijk voor het uitgebreide retailnetwerk van het bedrijf. Donaldson’s rol bestaat uit het optimaliseren van het rendement op de niet-brandstof gerelateerde producten. Hij heeft zich dan ook intensief beziggehouden met diverse foodpartners en is verantwoordelijk voor onder meer marketing en pr-activiteiten.

Merkidentiteit

Donaldson speelt een belangrijke rol bij het uitrollen van de nieuwe merkenidentiteit van Maxol bij de 227 tankstations van het bedrijf. De uitrol moet eind volgend jaar gereed zijn. Naast zijn werk bij Maxol werkt Donaldson ook nauw samen met de Irish Petrol Retailers Association. Hij zet zich in voor het verbeteren van het imago van de petrolbranche en doet lobbywerk bij onder meer politici in Dublin en Londen.

Donaldson is de tweede spreker die bekend is gemaakt. Vorige week werd al duidelijk dat directeur van Red Bull Nederland Jan Smilde zijn licht laat schijnen op de petrolbranche tijdens de Benelux Benzinedag. Geïnteresseerden kunnen zich gratis inschrijven via www.benzinedag.com.

Tom van Gurp

Lees ook: Vierde Benzinedag staat in het teken van verandering

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ier Brian Donaldson tweede spreker op Benzinedag | TankPro.nl

Ier Brian Donaldson tweede spreker op Benzinedag

De Ier Brian Donaldson is een van de sprekers tijdens de Benelux Benzinedag. Hij is COO van het Ierse oliebedrijf Maxol Group en werkt al bijna dertig jaar bij het bedrijf. Ook is Donaldson lid en een van de oprichters van de Noord-Ierse oliefederatie. Donaldson spreekt tijdens de Benzinedag over de omslag naar de nieuwe merkidentiteit Brio. Een herpositionering die Maxol vorig jaar is gestart en nu succesvol doorzet. Het evenement voor de tankstationbranche wordt gehouden op 6 februari 2014 in Ede. De organisatie is in handen van beveiligingsexpert BigBrother.

De Ier is bij Maxol verantwoordelijk voor het uitgebreide retailnetwerk van het bedrijf. Donaldson’s rol bestaat uit het optimaliseren van het rendement op de niet-brandstof gerelateerde producten. Hij heeft zich dan ook intensief beziggehouden met diverse foodpartners en is verantwoordelijk voor onder meer marketing en pr-activiteiten.

Merkidentiteit

Donaldson speelt een belangrijke rol bij het uitrollen van de nieuwe merkenidentiteit van Maxol bij de 227 tankstations van het bedrijf. De uitrol moet eind volgend jaar gereed zijn. Naast zijn werk bij Maxol werkt Donaldson ook nauw samen met de Irish Petrol Retailers Association. Hij zet zich in voor het verbeteren van het imago van de petrolbranche en doet lobbywerk bij onder meer politici in Dublin en Londen.

Donaldson is de tweede spreker die bekend is gemaakt. Vorige week werd al duidelijk dat directeur van Red Bull Nederland Jan Smilde zijn licht laat schijnen op de petrolbranche tijdens de Benelux Benzinedag. Geïnteresseerden kunnen zich gratis inschrijven via www.benzinedag.com.

Tom van Gurp

Lees ook: Vierde Benzinedag staat in het teken van verandering

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.