Sinterklaas, tankstation, tanken

Een tankende Sinterklaas? Stuur de video naar TankPro

Camera’s zien soms de grappigste dingen. Sinterklaas en Zwarte Piet die komen tanken, een klant die ruziet met de tankslang, of amateurzangers die uit hun dak gaan. Op een pompstation kan van alles gebeuren. En naar die opvallende, leuke of ontroerende momenten zijn de organisatie van de Benelux Benzinedag en TankPro op zoek. Maar daar hebben we uw hulp bij nodig.

Leggen uw camera’s weleens iets vast waar u om moet lachen, waar u zich om verbaast of dat u inspireert? Wellicht doet u niets met die beelden, maar de redactie van TankPro wil ze graag ontvangen. Ook als u zelf een leuk idee heeft voor een video; aarzel niet, maak de video en stuur ‘m uiterlijk op 21 januari naar redactie@tankpro.nl. De video’s worden vertoond tijdens de Benelux Benzinedag op 6 februari aanstaande.

Voor wie inspiratie op wil doen, de camera’s van dit tankstation zagen een hele speciale gast voorbij komen:

Lees ook: Vierde benzinedag staat in het teken van verandering

Onderwerpen: , ,

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Een tankende Sinterklaas? Stuur de video naar TankPro | TankPro.nl
Sinterklaas, tankstation, tanken

Een tankende Sinterklaas? Stuur de video naar TankPro

Camera’s zien soms de grappigste dingen. Sinterklaas en Zwarte Piet die komen tanken, een klant die ruziet met de tankslang, of amateurzangers die uit hun dak gaan. Op een pompstation kan van alles gebeuren. En naar die opvallende, leuke of ontroerende momenten zijn de organisatie van de Benelux Benzinedag en TankPro op zoek. Maar daar hebben we uw hulp bij nodig.

Leggen uw camera’s weleens iets vast waar u om moet lachen, waar u zich om verbaast of dat u inspireert? Wellicht doet u niets met die beelden, maar de redactie van TankPro wil ze graag ontvangen. Ook als u zelf een leuk idee heeft voor een video; aarzel niet, maak de video en stuur ‘m uiterlijk op 21 januari naar redactie@tankpro.nl. De video’s worden vertoond tijdens de Benelux Benzinedag op 6 februari aanstaande.

Voor wie inspiratie op wil doen, de camera’s van dit tankstation zagen een hele speciale gast voorbij komen:

Lees ook: Vierde benzinedag staat in het teken van verandering

Onderwerpen: , ,

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.