q8, tankstation, LEd-verlichting, Bever Innovations, LED-lampen

Producent van LED-verlichting Bever Innovations breidt uit naar Duitsland

LED-verlichtingsproducent Bever Innovations heeft recentelijk een nieuwe vestiging geopend in Duitsland. De vestiging Zweigstelle Deutschland wordt geleid door Thomas Kröger en Jesper Dalsager. Zij zijn verantwoordelijk voor de verkoop en marktontwikkeling van Bever Innovations LED in- en outdoortoepassingen voor de Duitse markt. Kröger en Dalsager gaan nauw samenwerken met het Nederlandse sales support team.

De start van de Duitse vestiging is een logische stap in de strategie van Bever Innovations om hun positie op de Europese markt te versterken. Met meer dan 14.000 tankstations is de Duitse markt een van de grootste in Europa. Zo’n 8 % van deze markt werkt al met producten van Bever Innovations en er is een groot potentieel voor innovatie en groei.

Ervaren

Thomas Kröger is verantwoordelijk voor de uitbreiding van Bever’s LED-producten in de Duitstalige landen. Hij is gevestigd nabij Hamburg. Kröger is ervaren in de benzineretailindustrie en heeft de afgelopen vier jaar gewerkt voor IMM/Hexagon Europe. Als sales directeur was hij verantwoordelijk voor de verkoop van LED licht- en gevelreclame. Daarvoor werkte Kröger meer dan tien jaar als sales manager / product manager bij Reynolds – Alcoa en Euramax.

Jesper Dalsager voegt zich bij het Bever Innovations-team. Hij heeft acht jaar gewerkt sales manager / director bij verschillende bedrijven, alle actief in LED licht- en gevelreclame binnen de winkelinrichting, detailhandel en de benzineretailmarkt. Dalsager is gevestigd in Denemarken en Duitsland. Hij is verantwoordelijk voor de groei van Bever Innovations in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Focus

Met deze uitbreiding kijkt het bedrijf met enthousiasme uit naar het vergroten van het bereik in de markt, waarbij ze de 100% focus op de benzineretailmarkt centraal blijft stellen. Bever Innovations levert hoogwaardige verlichtingsproducten die vanwege het lage energieverbruik voordelig uitpakken voor pomphouders.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Producent van LED-verlichting Bever Innovations breidt uit naar Duitsland | TankPro.nl
q8, tankstation, LEd-verlichting, Bever Innovations, LED-lampen

Producent van LED-verlichting Bever Innovations breidt uit naar Duitsland

LED-verlichtingsproducent Bever Innovations heeft recentelijk een nieuwe vestiging geopend in Duitsland. De vestiging Zweigstelle Deutschland wordt geleid door Thomas Kröger en Jesper Dalsager. Zij zijn verantwoordelijk voor de verkoop en marktontwikkeling van Bever Innovations LED in- en outdoortoepassingen voor de Duitse markt. Kröger en Dalsager gaan nauw samenwerken met het Nederlandse sales support team.

De start van de Duitse vestiging is een logische stap in de strategie van Bever Innovations om hun positie op de Europese markt te versterken. Met meer dan 14.000 tankstations is de Duitse markt een van de grootste in Europa. Zo’n 8 % van deze markt werkt al met producten van Bever Innovations en er is een groot potentieel voor innovatie en groei.

Ervaren

Thomas Kröger is verantwoordelijk voor de uitbreiding van Bever’s LED-producten in de Duitstalige landen. Hij is gevestigd nabij Hamburg. Kröger is ervaren in de benzineretailindustrie en heeft de afgelopen vier jaar gewerkt voor IMM/Hexagon Europe. Als sales directeur was hij verantwoordelijk voor de verkoop van LED licht- en gevelreclame. Daarvoor werkte Kröger meer dan tien jaar als sales manager / product manager bij Reynolds – Alcoa en Euramax.

Jesper Dalsager voegt zich bij het Bever Innovations-team. Hij heeft acht jaar gewerkt sales manager / director bij verschillende bedrijven, alle actief in LED licht- en gevelreclame binnen de winkelinrichting, detailhandel en de benzineretailmarkt. Dalsager is gevestigd in Denemarken en Duitsland. Hij is verantwoordelijk voor de groei van Bever Innovations in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Focus

Met deze uitbreiding kijkt het bedrijf met enthousiasme uit naar het vergroten van het bereik in de markt, waarbij ze de 100% focus op de benzineretailmarkt centraal blijft stellen. Bever Innovations levert hoogwaardige verlichtingsproducten die vanwege het lage energieverbruik voordelig uitpakken voor pomphouders.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.