Ulrich Knieling verruilt Lekkerland Nederland voor Duitsland

Na zes jaar werkzaam te zijn geweest bij Lekkerland Nederland vertrekt directeur inkoop & trade marketing Ulrich Knieling naar Lekkerland Duitsland. In de zes jaar zijn in Nederland onder zijn leiding verschillende concepten zoals het marketingprogramma Lekker Op Weg, koffieconcept Piacetto en bakeryformule Punto Panino geïntroduceerd.

Knieling begint in Duitsland per 1 november. In zijn nieuwe functie van vice president country marketing & foodservice wordt hij verantwoordelijk voor de implementatie van vergelijkbare programma’s als die in Nederland.

Succesvol

Henk-Jan Peterse, algemeen directeur van Lekkerland Nederland: “Wij willen Ulrich bedanken voor zijn inzet en prestaties. Momenteel is bij Lekkerland Duitsland grote behoefte aan conceptuele marketingprogramma’s zoals in Nederland. Ulrich is als geen ander in staat om dit daar succesvol te implementeren.”

Frank Fleck, algemeen directeur van Lekkerland Duitsland voegt daaraan toe: “Met Ulrich Knieling krijgen we een expert in het ontwikkelen van innovatieve marketing- en bedrijfsoplossingen. We zijn blij hem te mogen verwelkomen in onze organisatie.” De werkzaamheden van Knieling in Nederland worden voorlopig onder verschillende medewerkers verdeeld.

Convenience

Lekkerland Nederland B.V. wil zich profileren als ‘The Convenience Company’ bij uitstek. Het bedrijf voert een zeer breed assortiment food- en non food artikelen, waarbij convenience centraal staat. Daarnaast geldt Lekkerland als toonaangevende groothandel in tabak en zoetwaren. Lekkerland levert aan bijna 9.000 klanten en maakt onderdeel uit van het Duitse Lekkerland AG & Co. KG. met vestigingen in 8 Europese landen. Met 778 medewerkers realiseerde de groothandel in 2012 een omzet van 2,399 miljard euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.