Tankstations Schimmel kleuren om naar Shell

Vijf tankstations van het familiebedrijf Schimmel gaan over naar Shell. De Esso- en vier BP-vestigingen in Oost-Brabant en Limburg kleuren aan het einde van deze week geel en rood. De twee witte pompen van Schimmel in het Brabantse Son veranderen niet.

De ombouw van de vier BP-tankstations in Veghel, Heesch, Mill en het Limburgse Bergen vindt deze week plaats. De Esso in Uden verandert per 1 januari in een Shell-vestiging.

Ombouw

De ombouwwerkzaamheden vinden grotendeels plaats terwijl de diverse vestigingen open blijven. Alleen tijdens het aansluiten van een nieuw kassasysteem gaan de tankstations even dicht, meldt het Brabants Dagblad.

Het in Reek gevestigde bedrijf bestaat al meer dan honderd jaar en had al geruime tijd BP en Esso op de gevels staan. Reden voor de overstap is dat Shell beter past bij het A-merk-imago van Schimmel, onder meer vanwege het spaarsysteem en het serviceniveau van de oliemaatschappij. Shell heeft volgens het familiebedrijf interesse in de regio Noordoost Brabant, omdat daar veel logistieke bedrijven gevestigd zijn die de oliereus aan zich wil binden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstations Schimmel kleuren om naar Shell | TankPro.nl

Tankstations Schimmel kleuren om naar Shell

Vijf tankstations van het familiebedrijf Schimmel gaan over naar Shell. De Esso- en vier BP-vestigingen in Oost-Brabant en Limburg kleuren aan het einde van deze week geel en rood. De twee witte pompen van Schimmel in het Brabantse Son veranderen niet.

De ombouw van de vier BP-tankstations in Veghel, Heesch, Mill en het Limburgse Bergen vindt deze week plaats. De Esso in Uden verandert per 1 januari in een Shell-vestiging.

Ombouw

De ombouwwerkzaamheden vinden grotendeels plaats terwijl de diverse vestigingen open blijven. Alleen tijdens het aansluiten van een nieuw kassasysteem gaan de tankstations even dicht, meldt het Brabants Dagblad.

Het in Reek gevestigde bedrijf bestaat al meer dan honderd jaar en had al geruime tijd BP en Esso op de gevels staan. Reden voor de overstap is dat Shell beter past bij het A-merk-imago van Schimmel, onder meer vanwege het spaarsysteem en het serviceniveau van de oliemaatschappij. Shell heeft volgens het familiebedrijf interesse in de regio Noordoost Brabant, omdat daar veel logistieke bedrijven gevestigd zijn die de oliereus aan zich wil binden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.