Total, Club, spaarpas, loyaltysysteem, sparen

Total introduceert nieuw spaarsysteem: Total Club

Total, Club, spaarpas, loyaltysysteem, sparen

Oliemaatschappij Total heeft per 1 augustus het nieuwe spaarprogramma Total Club geïntroduceerd. Met dit nieuwe spaarprogramma wil Total vaste klanten extra belonen en nieuwe klanten aantrekken. De financiële waarde van één Total Club punt is identiek aan die van twee Power Points. De Total Clubcard vervangt uiteindelijk de Power Points spaarpas.

Met ingang van 1 augustus 2013 ontvangen klanten 1 Total Club punt per getankte liter motorbrandstof en 1 Total Club punt per besteedde euro in de shop. Dat was voorheen 2 Power Points per één liter brandstof en 1 Power Points per € 0,50 op overige aankopen.

Spaarpas

De voordelen van de nieuwe Total Clubcard gelden tot eind 2013 ook voor de Power Points spaarpas. Met ingang van 1 januari 2014 vervallen deze voordelen voor Power Points spaarpashouders. “Tot eind december 2013 spreken we van een overgangssituatie. De Power Points spaarpas kan na 31 maart 2014 niet meer worden gebruikt”, meldt Total.

“Onze tankstations kenmerken zich door kwaliteitsproducten en veel extra services”, vertelt Vincent Leroy, directeur Retail van Total Nederland: “Onze doelgroepstrategie, met innovaties voor specifieke doelgroepen, heeft met Ttotal Club één belangrijke  gemeenschappelijke deler. Onze grote waardering voor onze klanten willen wij met ons vernieuwde en aantrekkelijkere spaarprogramma nog beter tot uitdrukking laten komen.”

Klantvoordelen

Enkele klantvoordelen van de nieuwe Total Clubcard zijn:

  • Gratis spaarpas
  • Online sparen
  • Registratie voor Total Assistance (=recht op gratis pechhulp in heel Europa)
  • Dubbele Total Club punten op Total Excellium
  • Belonen van loyalty *
  •  Sparen voor snel bereikbare cadeaus
  • Keuzevrijheid
  • Total Trends

(*) Wie bij Total 200 liter motorbrandstof tankt in 3 maanden (gemiddeld vier volle tanken) ontvangt 50% extra punten over dat kwartaal. Bij 400 liter wordt het in dát kwartaal gespaarde saldo verdubbeld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.