2theloo

2theloo haalt nieuwe investeerder binnen voor expansie

Toiletwinkelketen 2theloo heeft een nieuwe investeerder binnen gehaald in Avedon Capital Partners om zo te kunnen komen tot internationale expansie. Het streven is om binnen een paar jaar naar zeker 2.500 vestigingen wereldwijd te groeien.

2theloo bestaat sinds 2011. In dat jaar werd de eerste vestiging in de Amsterdamse Kalverstraat geopend. Sinds de oprichting heeft 2theloo 100 vestigingen gerealiseerd in acht landen. Dat zijn de landen Nederland, Spanje, Polen, Israël, Hongarije, Oostenrijk, Duitsland en België.

Toiletwinkelketen

Volgens ceo Eric Treurniet heeft de toiletwinkelketen in Avedon Capital Partners een uitstekende partner gevonden. “Avedon denkt niet alleen financieel mee, maar ook op strategisch gebied. 2theloo heeft een sterke merkbeleving die de komende jaren sterker uitgedragen zal worden met bestaande partners als Shell en nieuwe partners.”

Voor de komende jaren voorziet Treurniet vooral groei binnen tankstations, treinstations en winkelcentra. Daarbij denkt 2theloo aan vestigingen in landen als Zuid-Afrika, Portugal, Frankrijk, de Verenigde Staten, Rusland, Tsjechië en Slowakije. 2theloo wil trouwens de komende jaren ook het private label assortiment voor de eigen winkels en derden verder uitbreiden en ontwikkelen.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

2theloo haalt nieuwe investeerder binnen voor expansie | TankPro.nl