Lekkerland Nederland heeft nieuwe countrymanager

Lekkerland Nederland heeft een nieuwe countrymanager aangesteld per 8 juli jongstleden. Het betreft Henk-Jan Peterse. Peterse was tot voor kort verantwoordelijk voor diverse projecten op corporate niveau met betrekking tot strategische allianties bij Lekkerland Nederland.

Peterse volgt Gerard de Vries op. De Vries wordt verantwoordelijk voor het tabakssegment binnen Corporate Purchasing & Product Management op het Europese hoofdkantoor van Lekkerland in het Duitse Frechen.

Lekkerland

Peterse studeerde Business Economics aan de universiteit van Rotterdam en begon zijn professionele carrière bij Unilever in Nederland. Henk-Jan Peterse was al eerder actief bij Lekkerland: tussen 1996 en 2006 bekleedde hij er verschillende managementposities – het laatst als country manager. “Ik ben zeer verheugd weer binnen Lekkerland Nederland werkzaam te kunnen zijn”, zegt Peterse.

Dankzij zijn jarenlange managementervaring bij Lekkerland Nederland en door zijn positie als Director Food Service bij Sligro Food Group Nederland van 2007 tot en met 2011, beschikt Henk-Jan Peterse over veel expertise in de Nederlandse on-the-go handel en food business. In 2012 keerde hij terug naar Lekkerland en leidde hij op groepsniveau verschillende projecten voor de afdeling Strategic Alliances.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lekkerland Nederland heeft nieuwe countrymanager | TankPro.nl

Lekkerland Nederland heeft nieuwe countrymanager

Lekkerland Nederland heeft een nieuwe countrymanager aangesteld per 8 juli jongstleden. Het betreft Henk-Jan Peterse. Peterse was tot voor kort verantwoordelijk voor diverse projecten op corporate niveau met betrekking tot strategische allianties bij Lekkerland Nederland.

Peterse volgt Gerard de Vries op. De Vries wordt verantwoordelijk voor het tabakssegment binnen Corporate Purchasing & Product Management op het Europese hoofdkantoor van Lekkerland in het Duitse Frechen.

Lekkerland

Peterse studeerde Business Economics aan de universiteit van Rotterdam en begon zijn professionele carrière bij Unilever in Nederland. Henk-Jan Peterse was al eerder actief bij Lekkerland: tussen 1996 en 2006 bekleedde hij er verschillende managementposities – het laatst als country manager. “Ik ben zeer verheugd weer binnen Lekkerland Nederland werkzaam te kunnen zijn”, zegt Peterse.

Dankzij zijn jarenlange managementervaring bij Lekkerland Nederland en door zijn positie als Director Food Service bij Sligro Food Group Nederland van 2007 tot en met 2011, beschikt Henk-Jan Peterse over veel expertise in de Nederlandse on-the-go handel en food business. In 2012 keerde hij terug naar Lekkerland en leidde hij op groepsniveau verschillende projecten voor de afdeling Strategic Alliances.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.