EuroShellCard, tankpas

Tankkaart Shell biedt straks ook toegang tot overig vervoer

Shell en Radiuz gaan samen een nieuwe zakelijke mobiliteitsoplossing ontwikkelen. Houders van de euroShell Card kunnen straks ook gebruik maken van onder andere de trein, bus, tram, metro, veerboot, OV-fiets, NS-scooter, taxi, deel- en huurauto en parkeersystemen. Daarnaast biedt de mobiliteitsoplossing de beheerder een probleemloze en efficiënte administratie.

Ralph Hooglandt, directeur en oprichter van Radiuz: “Radiuz helpt zakelijke reizigers van A naar B. Dat doen wij vanuit een sterke positie in OV en aanvullende diensten als parkeren, fiets, taxi en flexplekken. Radiuz is zeer enthousiast over de samenwerking met Shell. Vanuit een gedeelde visie op zakelijke mobiliteit kunnen we een nog slimmer, gebruiksvriendelijker en financieel aantrekkelijk aanbod ontwikkelen. Dit is echt een innovatie voor zakelijk Nederland.”

Shell

Cornelie Hoftijzer, Marketing Manager Shell Commercial Fleet: “Slim gebruik van verschillende vervoermiddelen en inzicht in vervoersgedrag kan leiden tot lagere vervoerskosten en de mogelijkheid om duurzaamheid te bevorderen. Dat past bij ons streven om op innovatieve wijze meer goederen en mensen op een zo veilig mogelijke manier te vervoeren, met de laagste belasting voor de omgeving.”

Shell levert hoge kwaliteit brandstoffen, beschikt over één van de grootste netwerken van stations en heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van brandstofkaarten. Radiuz is één van de marktleiders op het gebied van integrale mobiliteitsoplossingen en levert een geavanceerd mobiliteitsnetwerk. ”Door de krachten te bundelen kunnen we ons aanbod aan mobiliteitsoplossingen, die tijd en geld besparen, verder uitbreiden en profiteert de euroShell Card-houder van het beste van twee werelden”, stelt Hoftijzer.

Mobiliteitsplatform

Radiuz Total Mobility is hét onafhankelijke full-service mobiliteitsplatform voor zakelijk Nederland. Radiuz biedt haar klanten de zakelijke OV-chipkaart, waardoor toegang tot het complete OV direct mogelijk is. Deze voorziening kan vervolgens (op maat) worden uitgebreid met diensten voor onder meer parkeren, tanken, taxi, pool/deel-auto en toegang tot smartworkcentres. Aanbieders van deze diensten zijn bij Radiuz aangesloten.

Radiuz stelt organisaties in staat om medewerkers gemak en flexibiliteit in mobiliteit te bieden. In een overzichtelijke omgeving en passend binnen de bestaande arbeidsvoorwaarden. Door een samenwerking met Radiuz wordt direct tijd en geld bespaard. De handige Radiuz App helpt medewerkers bij het plannen van de reis. Of dit nu met de eigen auto of de leaseauto is, met de trein of taxi; met Radiuz is iedere vervoersmix mogelijk.

Factuur

De Radiuz Webportal geeft steeds gedetailleerd inzicht in de gebruikte mobiliteitsvoorzieningen. Maandelijks wordt achteraf één factuur gemaakt op basis van het gebruikte vervoer. Radiuz betekent dus ook een nauwkeurige en overzichtelijke administratie. Door de modulaire opbouw van voorzieningen is de Radiuz Mobiliteitspas geschikt voor grote organisaties, het MKB en de ZZP-er.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankkaart Shell biedt straks ook toegang tot overig vervoer | TankPro.nl
EuroShellCard, tankpas

Tankkaart Shell biedt straks ook toegang tot overig vervoer

Shell en Radiuz gaan samen een nieuwe zakelijke mobiliteitsoplossing ontwikkelen. Houders van de euroShell Card kunnen straks ook gebruik maken van onder andere de trein, bus, tram, metro, veerboot, OV-fiets, NS-scooter, taxi, deel- en huurauto en parkeersystemen. Daarnaast biedt de mobiliteitsoplossing de beheerder een probleemloze en efficiënte administratie.

Ralph Hooglandt, directeur en oprichter van Radiuz: “Radiuz helpt zakelijke reizigers van A naar B. Dat doen wij vanuit een sterke positie in OV en aanvullende diensten als parkeren, fiets, taxi en flexplekken. Radiuz is zeer enthousiast over de samenwerking met Shell. Vanuit een gedeelde visie op zakelijke mobiliteit kunnen we een nog slimmer, gebruiksvriendelijker en financieel aantrekkelijk aanbod ontwikkelen. Dit is echt een innovatie voor zakelijk Nederland.”

Shell

Cornelie Hoftijzer, Marketing Manager Shell Commercial Fleet: “Slim gebruik van verschillende vervoermiddelen en inzicht in vervoersgedrag kan leiden tot lagere vervoerskosten en de mogelijkheid om duurzaamheid te bevorderen. Dat past bij ons streven om op innovatieve wijze meer goederen en mensen op een zo veilig mogelijke manier te vervoeren, met de laagste belasting voor de omgeving.”

Shell levert hoge kwaliteit brandstoffen, beschikt over één van de grootste netwerken van stations en heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van brandstofkaarten. Radiuz is één van de marktleiders op het gebied van integrale mobiliteitsoplossingen en levert een geavanceerd mobiliteitsnetwerk. ”Door de krachten te bundelen kunnen we ons aanbod aan mobiliteitsoplossingen, die tijd en geld besparen, verder uitbreiden en profiteert de euroShell Card-houder van het beste van twee werelden”, stelt Hoftijzer.

Mobiliteitsplatform

Radiuz Total Mobility is hét onafhankelijke full-service mobiliteitsplatform voor zakelijk Nederland. Radiuz biedt haar klanten de zakelijke OV-chipkaart, waardoor toegang tot het complete OV direct mogelijk is. Deze voorziening kan vervolgens (op maat) worden uitgebreid met diensten voor onder meer parkeren, tanken, taxi, pool/deel-auto en toegang tot smartworkcentres. Aanbieders van deze diensten zijn bij Radiuz aangesloten.

Radiuz stelt organisaties in staat om medewerkers gemak en flexibiliteit in mobiliteit te bieden. In een overzichtelijke omgeving en passend binnen de bestaande arbeidsvoorwaarden. Door een samenwerking met Radiuz wordt direct tijd en geld bespaard. De handige Radiuz App helpt medewerkers bij het plannen van de reis. Of dit nu met de eigen auto of de leaseauto is, met de trein of taxi; met Radiuz is iedere vervoersmix mogelijk.

Factuur

De Radiuz Webportal geeft steeds gedetailleerd inzicht in de gebruikte mobiliteitsvoorzieningen. Maandelijks wordt achteraf één factuur gemaakt op basis van het gebruikte vervoer. Radiuz betekent dus ook een nauwkeurige en overzichtelijke administratie. Door de modulaire opbouw van voorzieningen is de Radiuz Mobiliteitspas geschikt voor grote organisaties, het MKB en de ZZP-er.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.