olie, raffinage, shell, pernis, tankauto

Bovag en Argus organiseren downstream developments forum

olie, raffinage, shell, pernis, tankauto

Hoe beïnvloeden raffinage-activiteiten de verkoop van brandstoffen? Hoe werken de verschillende brandstofmarkten in Noordwest-Europa en wat zijn de trends op het gebied van transport en handel? Op deze vragen geeft het downstream developments forum van Argus Media en Bovag antwoord. Dit seminar vindt plaats op 21 juni in het Postilion Hotel in Bunnik. De toegang is gratis.

“Ondernemers die op 21 juni ons seminar bijwonen, worden in slechts een paar uur tijd volledig op de hoogte gebracht van het internationale spel van vraag en aanbod op de brandstoffenmarkt. Oftewel: hoe beïnvloedt de wereldmarkt mijn prijs aan de pomp?”, vertelt afdelingsmanager Jan Bessembinders van Bovag Tankstations. “Tijdens de bijeenkomst gaat het niet alleen over traditionele brandstoffen, ook de ontwikkelingen op de markt voor biobrandstoffen komt aan bod.”

Productieprijzen

Het downstream developments forum wordt verzorgd door Argus Media en Bovag. Argus Media is een onafhankelijk bureau uit Londen, dat dagelijks op basis van journalistieke methoden de productieprijzen voor brandstoffen en biobrandstoffen registreert.

Op basis van die gegevens stelt Bovag op zijn beurt maandelijks en exclusief voor leden de Margetrajectdatabase samen: de maximaal mogelijke verdiencapaciteit op een liter benzine, diesel en LPG. Tijdens het seminar zal Bovag niet alleen de werking van deze database toelichten; ook de laatste ontwikkelingen vanuit politiek Den Haag komen aan bod.

Seminar

Het seminar is bedoeld voor ondernemers die zelf inkopen of die meerdere brandstofverkooppunten exploiteren. De voertaal tijdens de bijeenkomst is Engels, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Voor een lunch zal worden gezorgd.

Aanmelden voor deze kosteloze bijeenkomst kan via deze link:

http://info.argusmedia.com/mailers/bovag2013.html?ref=bovag2013

Plaats, datum en tijd:
Vrijdag 21 juni, 10:30 (starttijd!) – 14:00, aansluitend lunch
Postillion Hotel Bunnik, Kosterijland 8, 3981 AJ Bunnik

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.