dief, arrestatie, handboeien, politie

Verdachte kort na overval tankstation opgepakt

De politie heeft een 47-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van een overval op een tankstation in de Merwedestraat in die plaats. Hij is daarna meegenomen naar het bureau voor verhoor.

De man kwam vorige week woensdag het tankstation binnen en bedreigde een medewerkster met een steekwapen. Hij vluchtte te voet met een onbekend geldbedrag. Motoragenten waren in de buurt en kon de vluchtende man snel aanhouden. Hij had de buit nog bij zich, evenals het steekwapen. De medewerkster van het tankstation raakte niet gewond.

Diefstal benzine met vals kenteken

Een man uit Wijchen is donderdagavond aangehouden voor diefstal van benzine bij een tankstation aan de Wijchenseweg in Nijmegen. Daarbij maakte hij gebruik van gestolen kentekenplaten. Een voorbijganger zag toevallig dat de man de kentekenplaten aan het verwisselen was en waarschuwde de politie. Kentekenplaten en de auto zijn in beslag genomen. De man is aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek.

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Verdachte kort na overval tankstation opgepakt | TankPro.nl
dief, arrestatie, handboeien, politie

Verdachte kort na overval tankstation opgepakt

De politie heeft een 47-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van een overval op een tankstation in de Merwedestraat in die plaats. Hij is daarna meegenomen naar het bureau voor verhoor.

De man kwam vorige week woensdag het tankstation binnen en bedreigde een medewerkster met een steekwapen. Hij vluchtte te voet met een onbekend geldbedrag. Motoragenten waren in de buurt en kon de vluchtende man snel aanhouden. Hij had de buit nog bij zich, evenals het steekwapen. De medewerkster van het tankstation raakte niet gewond.

Diefstal benzine met vals kenteken

Een man uit Wijchen is donderdagavond aangehouden voor diefstal van benzine bij een tankstation aan de Wijchenseweg in Nijmegen. Daarbij maakte hij gebruik van gestolen kentekenplaten. Een voorbijganger zag toevallig dat de man de kentekenplaten aan het verwisselen was en waarschuwde de politie. Kentekenplaten en de auto zijn in beslag genomen. De man is aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek.

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.