Esso Almere Buiten Oost Van Staveren, tankstation

Van Staveren BV exploiteert nieuw Esso-tankstation in Almere

N. van Staveren BV uit Emmeloord exploiteert een nieuw Esso-tankstation in Almere. Het staat aan De Striptekenaar in Almere Buiten Oost en is een duurzaam gebouwd tankstation voorzien van de laatste innovaties. Naast de standaard brandstoffen, is er een aanbod van alternatieve brandstoffen zoals Aardgas en Blue One 95. Tevens is er de mogelijkheid voor het opladen van elektrische voertuigen. Het nieuwe tankstation biedt de klant de mogelijkheid tot tanken, wassen en shoppen.

Nieuw is het versconcept in de shop. Klanten kunnen dagelijks vers brood krijgen voor ieder moment van de dag. Er is een verscheidenheid aan brood en beleg en ook zoete lekkernij. De klant kan zelf een broodje samenstellen door zijn of haar favoriete broodje te kiezen en een van de verse belegsoorten.

Verse maaltijden

Ook voor de warme gerechten kan de klant terecht bij Esso Almere Buiten Oost. Diverse verse maaltijden worden er aangeboden met hoge kwaliteit uit diverse keukens. Italiaans, Hollands en Surinaams. Makkelijk om mee te nemen en een snel gerecht op tafel.

Er zijn drie wasboxen aanwezig waar de auto handmatig gewassen kan worden. Daarnaast worden er boedelbakken verhuurd. Er kan 24 uur per dag, 7 dagen per week getankt worden. Verder bestaat het aanbod uit klein cadeauverpakkingen, kranten & tijdschriften, bloemen, seizoensgebonden producten zoals barbecue pakketten, etc.

Tankstations

N. van Staveren B.V. heeft totaal 33 tankstations waarvan 16 met shop. Deze stations zijn gevestigd in Flevoland en een aantal in de grensaanliggende provincies. Van Staveren is dealer van Tank S, Shell en Esso tankstations. Tevens aanbieder van wascentra, smeerolie, kredietkaart, propaan en propaaninstallaties. Het hoofdkantoor van N. van Staveren B.V. staat in Emmeloord.

feestelijke opening Esso Almere Buiten Oost, Van Staveren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Van Staveren BV exploiteert nieuw Esso-tankstation in Almere”

Patrick Zevenbergen|14.05.13|11:18

Waanzinnige mooie locatie. Daarbij is de versbeleving van alle lekkerijen helemaal TOP. Ook de verpakking draagt daar natuurlijk aan bij. Succes!!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.