Bovag tankstations

Ook niet-leden welkom bij regioavonden BOVAG

Bovag tankstations

BOVAG Tankstations gaat voortaan ook niet-leden uitnodigen voor de regioavonden. Doel is om meer mensen vanuit de branche kennis te laten maken met de plannen van BOVAG. De eerstvolgende regioavonden zijn op 11, 18 en 25 april.

BOVAG heeft de regioavonden in drie delen opgeknipt ( noord , midden en zuid ) om zo de bezoekers tegemoet te komen in de reistijd. Tijdens de regioavonden wil de BOVAG de bezoekers vertellen over de plannen voor 2013 maar ook om een luisterend oor te zijn voor problemen die in de branche leven.

Nieuwe winkelen

Specifiek wordt ingegaan op twee onderdelen die door BOVAG dit jaar zijn uitgezet.: het Shop Dashboard+ en Het Nieuwe Winkelen.
Rien de Koning van Foodstep legt uit hoe de pomphouder mee kan doen aan Shopdashboard+: een manier om te sturen op een beter rendement in de shop én op het voorterrein met behulp van benchmarking. Het Nieuwe Winkelen moet het tankstation beter op de kaart zetten in de digitale wereld. Hoe werkt het en wat levert het op?

Locatie

Noord: donderdag 11 april 2013: Kruisweg Marum
Adres: Kruisweg 1, 9363 AA MARUM

Midden: donderdag 18 april 2013: AC Meeting Centre Utrecht – De Meern
Adres: Meerndijk 59, 3454 HP DE MEERN

Zuid: donderdag 25 april 2013: Tulip Inn Oosterhout
Adres: Beneluxweg 1, 4904 SJ OOSTERHOUT

Programma

19.00 uur Ontvangst met koffie, thee en cake.


19.15 uur Welkom.
door voorzitter Clemens van Hulten.
19.20 uur ActualiteitAfdelingsmanager Jan Bessembinders trapt af met de laatste ontwikkelingen op het gebied van de liters, de grensstreek, tabak en meer. Omdat de huidige CAO in september afloopt, ontvouwt BOVAG ook de doelstellingen voor de nieuwe CAO.
20:00 uur Zo doet u mee aan het BOVAG & Foodstep Petrol Dashboard+.
Rien de Koning van Foodstep legt u uit hoe u mee kunt doen aan ons Shopdashboard+, een manier om te sturen op een beter rendement in de shop én op het voorterrein met behulp van benchmarking.
20.30 uur Pauze.
21:00 uur Het Nieuwe Winkelen is er ook voor u!
Rob Weiss van pioniersbedrijf “Ik Onderneem!” laat u zien dat Het Nieuwe Winkelen meer is dan een cursus knoppendrukken.
21.45 uur Afsluitende borrel met collega’s.

..
22:15 uur Einde regioavond.


Bezoekers melden zich aan door het aanmeldingsformulier uiterlijk vrijdag 5 april 2013 te faxen naar: 030-6567835. Mailen kan ook: tankstations@bovag.nl.
 
 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.